Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: Τη Δευτέρα, 3/9, η ψηφοφορία για την πρόταση της επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας

tags :
Εθνική Ασφαλιστική: Τη Δευτέρα, 3/9, η ψηφοφορία για την πρόταση της επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας
Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 θα τεθεί σε ψηφοφορία από τους εργαζομένους η τελική πρόταση της Διοίκησης της Εθνική Ασφαλιστικής για τη συλλογική σύμβαση εργασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου:
"Το ΔΣ του Συλλόγου, με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση όλων εργαζομένων για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τη Διοίκηση της Εταιρίας, παραθέτει κωδικοποιημένη την αρχική πρόταση της Διοίκησης, καθώς και τα σημεία συμφωνίας, όπως επίσης και τα σημεία στα οποία η Διοίκηση εμφανίζεται ανυποχώρητη.
Το ΔΣ επίσης, αποφάσισε ότι η διαδικασία της έγκρισης ή της απόρριψης της πρότασης της Διοίκησης θα γίνει με καθολική μυστική ψηφοφορία. Για τους εργαζόμενους στην έδρα η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στη ΓΣ της Δευτέρας 3/9/2012 και για τους εργαζόμενους της περιφέρειας στο κάθε κατάστημα, η ψηφοφορία θα γίνει τη Δευτέρα 3/9/2012, με ευθύνη του κάθε προϊσταμένου. Στην ψηφοφορία θα συμμετέχουν και οι συνάδελφοι που εργάζονται στην ΕΤΕ, στο αντίστοιχο κατάστημα, στο οποίο υπάγεται η περιφέρειά τους.
ΝΑΙ, στην περίπτωση που συμφωνούμε με την πρόταση της Διοίκησης για τη ΣΣΕ
ΟΧΙ, στην περίπτωση που διαφωνούμε με την πρόταση της Διοίκησης για τη ΣΣΕ.
Το τελεσίγραφο της Διοίκησης είναι ότι αν δε συμφωνηθεί το προτεινόμενο από αυτή κείμενο της ΣΣΕ, η Εταιρία θα προχωρήσει σε ατομικές συμβάσεις".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης