Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νέα ιστοσελίδα για τη διαχείριση των οικονομικών της καθημερινότητας, από την ING

tags :
Νέα ιστοσελίδα για τη διαχείριση των οικονομικών της καθημερινότητας, από την ING
Τη δημιουργία της ιστοσελίδας www.ezonomics.com/ ανακοίνωσε ο όμιλος ING.
Πρόκειται για μία ιστοσελίδα που παρέχει χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με τη διαχείριση των οικονομικών της καθημερινότητας.
Η ιστοσελίδα eZonomics.com της ING ενημερώνει για το πώς θα κάνουμε την καθημερινή οικονομική διαχείριση πιο εύκολη.
Είναι εκεί για να απολαύσετε, να καταναλώσετε, να μάθετε, να ανακαλύψετε και να δείτε τί έχουν οι άλλοι να πουν. Στην εταιρική ιστοσελίδα αναφέρεται: «Ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει στη διαχείριση του οικονομικού σας μέλλοντος. Καθημερινά, θα βρείτε νέα άρθρα, βίντεο και μια δημοσκόπηση για θέματα που κυμαίνονται από τα χρήματα, τα σπίτια, τη ζωή μέχρι την κοινωνία και το μέλλον».
Για παράδειγμα: "Ποιος είναι καλύτερος στην οικονομική διαχείριση - οι άνδρες ή οι γυναίκες;"
Όσοι ζουν ως ζευγάρι είναι πιο πιθανό να έχουν αποταμιεύσεις και να έχουν ένα συνταξιοδοτικό πλάνο. Επίσης, χρήματα σε περίπτωση ανάγκης και ένα σπίτι είναι στους κοινούς στόχους όταν ένα ζευγάρι συμβιώνει. Ωστόσο, η προτεραιότητα των εργένηδων είναι η αποταμίευση για την αγορά ενός αυτοκινήτου, ενώ οι γυναίκες πιο πιθανά, αποταμιεύουν για μακροπρόθεσμους στόχους και είναι λιγότερο πιθανό να έχουν ιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα συνταξιοδότησης.
Μερικές ομάδες είναι ιδιαίτερα ευάλωτες, όπως οι γυναίκες στην Ιταλία, όπου το 24% μόνο έχει ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και το 72% έχει αρκετά λεφτά για συνταξιοδότηση. Το μήνυμα λοιπόν είναι : ενεργείστε τώρα!
Το βέβαιο είναι ότι οι γυναίκες και οι άνδρες σχεδιάζουν το οικονομικό τους μέλλον διαφορετικά αλλά μεγαλώνοντας κατανοούμε ότι όσο πιο γρήγορα σχεδιάζει κανείς το μέλλον του τόσο καλύτερα είναι. Όταν πρόκειται για τη συνταξιοδότηση, τελικά, οι στόχοι είναι κοινοί!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης