Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Τη Στρατηγική «3+one» και στο Αυτοκίνητο με την Τηλεματική εφαρμόζει η ALLIANZ Ελλάδος

tags :
Τη Στρατηγική «3+one» και στο Αυτοκίνητο με την Τηλεματική εφαρμόζει η ALLIANZ Ελλάδος
Η ALLIANZ, ένας από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υπηρεσιών στον κόσμο, δραστηριοποιείται στον κλάδο της Ιδιωτικής ασφάλισης, στον τραπεζικό κλάδο καθώς και στην διαχείριση κεφαλαίων εξυπηρετώντας παγκοσμίως 76 εκατομμύρια πελάτες σε 70 χώρες με 151.000 εργαζόμενους.
Ο στόχος του Ομίλου είναι να λειτουργεί με πελατοκεντρικό χαρακτήρα, και να εκπληρώνει στο ακέραιο τις προσδοκίες των πελατών της σε κάθε αγορά ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό. Για να πετύχει το στόχο της εφαρμόζει παντού την Στρατηγική Ομίλου ALLIANZ “3+ONE” που επικεντρώνεται στα παρακάτω σημεία :  
Πρώτο, Διαφύλαξη – ενίσχυση Κεφαλαιακής βάσεως,
Δεύτερο ,Εενδυνάμωση Λειτουργικής Κερδοφορίας,  
τρίτο, Μείωση πολυπλοκότητας και +one, αύξηση αξίας και ανταγωνιστικότητας.
Ηγετικές Αξίες της ALLIANZ είναι η ανάπτυξη των ανθρώπων της, η εστίαση στον πελάτη, η ίδια σε όλους στρατηγική, η κουλτούρα υψηλής απόδοσης, η αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Στα πλαίσια αυτά ως Ηγέτιδα εταιρία εκτός των άλλων, η ALLIANZ Ελλάδος, φροντίζει και για την ασφαλιστική κάλυψη των πελατών κλάδου αυτοκινήτου, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για να κινούνται με σιγουριά. Το πρόγραμμα ALL For 1 prestige προσφέρει την απόλυτη ασφαλίστική προστασία για τους πλέον "απαιτητικούς" πελάτες της. Έχει συνολικά 6 επιλογές προγραμμάτων ALL for 1 για όλες τις κατηγορίες πελατών αναλόγως ασφαλίστρου. Το www.NextDeal.gr σας προτείνει να μπείτε στο www.ALLIANZ.gr για να πληροφορηθείτε σωστά και αναλυτικά για όλες τις προσωπικές λύσεις και ιδιαιτερότητες για περισσότερες ακόμα πληροφορίες με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ALLIANZ ή έναν ασφαλιστικό Σύμβουλό της στο CustomerContact@allianz.gr ή στο 2106999905...
Η τηλεματική και οι υπηρεσίες Secure Drive μέσα από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της ALLIANZ , δείχνουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και ότι και εδώ εφαρμόζεται η Στρατηγική "3+one". Η ALLIANZ πήγε ένα βήμα μπροστά τους πελάτες και συνεργάτες της με την εφαρμογή της τεχνολογίας. Είναι η μοναδική στην Ελλάδα που πρώτη μπήκε εκεί που αύριο θα είναι όλοι. Η ηλεκτρονική συσκευή τηλεματικής Secure Drive που τοποθετείται στο αυτοκίνητο του πελάτη εντοπίζει μέσω δορυφόρου την ακριβή θέση του αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης, κλοπής, ατυχήματος. Επιτρέπει φωνητική επικοινωνία, εκπέμπει σήμα επείγουσας κλήσης στο κέντρο ALLIANZ, προσφέρει ενημέρωση για συνθήκες ατυχήματος, ειδοποιεί στην κλοπή. Προσφέρει και πρόσβαση στην προσωπική ιστοσελίδα του πελάτη με πολλές πληροφορίες.
Ο Ασφαλιστικός πολιτισμός ήρθε στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Είναι πολλά αυτά που προσφέρει η ALLIANZ στον Έλληνα καταναλωτή και στοχεύουμε συχνά να σας ενημερώνουμε για να απολαμβάνετε όσοι επιθυμείτε, τους γλυκείς καρπούς της ασφάλισης που προωθούν οι ασφαλιστές της.
Άλλωστε για την χρήση της Τηλεματικής έχουμε να πούμε ότι επί πολλά χρόνια συνάνθρωποί μας στο εξωτερικό απολαμβάνουν των ωφελειών της και είναι σίγουρο ότι εκτός των άλλων θα φέρει και ΑΛΛΑΓΕΣ στα τιμολόγια ασφαλίστρων και στους τρόπους ασφάλισης των καταναλωτών. Πρέπει να γράψουμε εδώ ότι η ALLIANZ έθεσε την Δύναμή της στην υπηρεσία συνεργατών και πελατών της.
"Με τον ενθουσιασμό μας δημιουργούμε κορυφαίες ιδέες και με τη δέσμευσή μας για την πραγματοποίησή τους θέτουμε στέρεες βάσεις προόδου στοχεύοντας στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας από επαγγελματίες με νοοτροπία άριστης επίδοσης" υποστηρίζουν οι άνθρωποί της και ο CEO της ALLIANZ Ελλάδος κ. Πέτρος Παπανικολάου δηλώνει ότι "συνεχίζουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας για κερδοφόρα ανάπτυξη εργασιών, παρέχοντας την μέγιστη εξασφάλιση στους περισσότερους από 32.500 πελάτες μας και στις περίπου 2.000 οικογένειες εργαζομένων και συνεργατών της εταιρίας στους οποίους παρέχουμε με συνέπεια ασφαλή επαγγελματική στέγη".
"Στους δύσκολους καιρούς οι καταναλωτές ζητούν αξιοπιστία στον τομέα των Ασφαλειών" επεσήμανε πρόσφατα ο Michael Diekman, CEO Ομίλου ALLIANZ SE που θα κλείσει το 2012 με λειτουργικά κέρδη γύρω στα 9 δισ. δολλάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης