Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Στο… full η προστασία κατοικίας με την Εθνική Τράπεζα

Στο… full η προστασία κατοικίας με την Εθνική Τράπεζα
Μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων μέσα από μία ολοκληρωμένη λύση ασφάλισης κατοικίας και περιεχομένου

Η κλιματική αλλαγή είναι γεγονός και οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι και το φετινό καλοκαίρι, οι καιρικές θερμοκρασίες θα σημειώσουν ιστορικά υψηλά.
Η εν λόγω εκτίμηση, σε συνδυασμό με την ανομβρία του χειμώνα, εκτοξεύει τον κίνδυνο για εκδήλωση πυρκαγιών απειλώντας περιουσίες.
Το σπίτι είναι το πολυτιμότερο υλικό αγαθό, είναι οι κόποι μιας ζωής. Είναι το μέρος όπου στεγάζονται η οικογένεια, αλλά και… τα όνειρα και οι ελπίδες.
Για αυτούς τους λόγους, η ασφάλιση της περιουσίας θα μπορούσε να θεωρηθεί μονόδρομος.
Η Εθνική Τράπεζα γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα το σπίτι του, προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση ασφάλισης κατοικίας, το πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Μάλιστα, με κάθε νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει έκπτωση 15% στα μικτά ασφάλιστρα του πρώτου έτους. Επίσης, προβλέπεται μείωση του ΕΝΦΙΑ έως 10% υπό τις προϋποθέσεις του νόμου 5045/2023.
ethwe1.JPGΤα χαρακτηριστικά του προγράμματος

Πρόκειται για ένα ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα, που παρέχει πλήρη προστασία της κατοικίας (κύριας ή και εξοχικής κατοικίας).
Προσφέρει μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων, ώστε να καλύπτονται όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες της πελατείας.
Συγκεκριμένα, το Full Προστασία Κατοικίας προσφέρει:

  • Κάλυψη ακινήτου ή/και του περιεχομένου του, σε αξία καινούριου, χωρίς ο ασφαλισμένος/ιδιοκτήτης να ζημιώνεται οικονομικά λόγω παλαιότητας του ακινήτου ή του περιεχομένου του. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για ένα κτήριο καλύπτεται το κόστος της εξ ολοκλήρου ανακατασκευής ενός πανομοιότυπου και του ίδιου είδους, χρήσης και κατασκευής κτηρίου στο ίδιο ακριβώς οικόπεδο, ενώ για ένα αντικείμενο καλύπτεται το κόστος αντικατάστασής του με καινούριο αντικείμενο του ίδιου ή πλέον παρεμφερούς τύπου ή προδιαγραφών.
  • Μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων, ώστε να επιλεγεί το πακέτο ασφάλισης που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και ανάγκες του ασφαλισμένου: 
    * Πακέτο ασφάλισης με ή χωρίς κάλυψη για σεισμό
    *
    Δυνατότητα επιλογής πακέτου ασφάλισης με ή χωρίς απαλλαγές της κύριας/μόνιμης κατοικίας
    *
    Δυνατότητα ασφάλισης και της εξοχικής/δευτερεύουσας κατοικίας στο πακέτο με απαλλαγές
    * Δυνατότητα ασφάλισης, για τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, ή του περιεχομένου της, ή και των δύο
    * Μεγάλο εύρος καλύψεων από πολλαπλούς κινδύνους όπως καιρικά φαινόμενα, φωτιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, διάρρηξη, απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής, τρομοκρατικές-κακόβουλες ενέργειες, διαρροή ή θραύση ή υπερχείλιση σωληνώσεων, δεξαμενών και εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού ή αποχέτευσης κ.ά. ανάλογα με το αν πρόκειται για κύρια/μόνιμη κατοικία ή εξοχική/ δευτερεύουσα
  • Υπηρεσία δωρεάν επείγουσας τεχνικής βοήθειας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο ασφαλισμένος έχει τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού που χρειάζεται άμεση επισκευή, όπως βλάβη στα υδραυλικά ή στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, απώλεια κλειδιών ή πρόβλημα στην κλειδαριά κ.ά.
  • Επιπλέον έκπτωση στα ασφάλιστρα υπό προϋποθέσεις. Αν για παράδειγμα το ασφαλισμένο ακίνητο διαθέτει συναγερμό και πόρτα ασφαλείας προσφέρεται έκπτωση 3,5% στα ασφάλιστρα, ενώ αν ο συναγερμός είναι συνδεδεμένος με εταιρεία security, η έκπτωση διαμορφώνεται σε 5%.
  • Άμεση αποζημίωση σε περίπτωση ανάγκης.
ete_4.JPG

Το κόστος

Όσον αφορά το κόστος του ασφαλίστρου, αυτό διαμορφώνεται βάσει του πακέτου (με ή χωρίς απαλλαγές), των καλύψεων (με ή χωρίς σεισμό), που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης, ενώ η διάρκεια του ασφαλιστηρίου είναι ετήσια με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για όσο διάστημα επιθυμεί.
Στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, τα κατάλληλα πιστοποιημένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στελέχη της, είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων πελατών, με σκοπό να τους ενημερώσουν με υπευθυνότητα και συνέπεια για τα χαρακτηριστικά, τις καλύψεις, τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις του ασφαλιστικού προγράμματος «Full Προστασία Κατοικίας», παρέχοντας όλη την κατάλληλη προσυμβατική πληροφόρηση.
Με τον τρόπο αυτό, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μπορεί να επιλέξει το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας, εκτός από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, διατίθενται και στο nbg.gr.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμεται από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10559 Αθήνα, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 237901000, Α.Μ.Ε.Ε.Α.:311481, www.nbg.gr, Αριθμός Ειδικού Μητρώου του Ε.Ε.Α.:1028 (insuranceregistry.uhc.gr).
Η διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται από Στελέχη της Εθνικής  Τράπεζας που είναι κατάλληλα πιστοποιημένα  στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης