Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

H Prime Insurance στην Safety Expo - Παρουσιάστηκαν νέα προγράμματα ασφάλειας κατοικίας

tags :
H Prime Insurance στην Safety Expo - Παρουσιάστηκαν νέα προγράμματα ασφάλειας κατοικίας
Δίνοντας έμφαση στον Κλάδο Ασφάλισης Περιουσίας, η PRIME INSURANCE συμμετείχε στην Safety Expo, μία δυναμική και δια-δραστική έκθεση για την Ασφάλεια και την Προστασία που πραγματοποιήθηκε 8-10 Μαρτίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo.
Σκοπός της έκθεσης, την οποία επισκέφθηκαν περισσότεροι από 10.000 επαγγελματίες και απλοί επισκέπτες, ήταν η παρουσίαση νέων, σύγχρονων προϊόντων και συστημάτων προστασίας κατοικιών και κτιρίων και άλλων σχετικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Στο πλαίσιο αυτό, η PRIME INSURANCE παρουσίασε στους ενδιαφερόμενους τη δική της πρόταση και τα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας για κατοικίες, επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους.
Έμπειροι συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων της PRIME, καθώς και διοικητικά στελέχη παρευρέθησαν στο περίπτερο της Εταιρίας και φρόντισαν για την έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση των επισκεπτών καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης.
Τα προγράμματα Ασφάλεια εν Οίκω και Ασφάλεια εν Δράσει προσφέρουν ολοκληρωμένη ασφάλιση για κτίριο και περιεχόμενο κατοικιών και επιχειρήσεων, με μεγάλο εύρος καλύψεων και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο, χωρίς δυσνόητους όρους και ψιλά γράμματα.
Όπως σε όλους τους κλάδους ασφάλισης στους οποίους δραστηριοποιείται, έτσι και στον κλάδο Περιουσίας η PRIME INSURANCE στοχεύει στην απόλυτη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της και στην άμεση και γρήγορη αποζημίωση χωρίς πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες διακανονισμού.
Ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες ασφάλισης της PRIME INSURANCE στο www.primeins.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης