Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Συνεχίζει την εκπαίδευση συνεργατών η Επιθεώρηση Πωλήσεων Ασφαλιστικών Εταιρειών ASPECTA

tags :
Συνεχίζει την εκπαίδευση συνεργατών η Επιθεώρηση Πωλήσεων Ασφαλιστικών Εταιρειών ASPECTA
Η νεοσύστατη Επιθεώρηση Πωλήσεων Ασφαλιστικών Εταιρειών ASPECTA δείχνει έμπρακτα από τα πρώτα της βήματα, το ύφος, το στυλ και τα πιστεύω της. Επενδύοντας στον Πράκτορα, στον Διευθυντή καταστήματος και στον Ασφαλιστικό σύμβουλο, εστιάζει στην εκπαίδευση την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και της κερδοφορίας τους, με τρόπο που μόνο η ASPECTA γνωρίζει και μπορεί .
Με 2 συναντήσεις στην Κρήτη στις 17 Ιουνίου στα Χανιά και 18 Ιουνίου στο Ηράκλειο, συγκέντρωσε τους πρώτους 50 συνεργάτες της στην Κρήτη, οι οποίοι για 5 ώρες κυριολεκτικά απόλαυσαν την εκπαίδευση τους αφού κατ’ ομολογία τους επρόκειτο για μοναδικές συγκεντρώσεις εργασίας που δεν έχουν γίνει ποτέ από Ανεξάρτητη Επιθεώρηση Πωλήσεων Ασφαλιστικών Εταιρειών.
Το παράδειγμα της ASPECTA  που επενδύει και χρηματοδοτεί την εκπαίδευση των Συνεργατών της, ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες Επιθεωρήσεις και Ασφαλιστικές εταιρείες που θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω από την άψυχη συλλογή παραγωγής ασφαλίστρων.
Η κα. Φωτεινή Νικητέα και ο κ. Ιωάννης Γιουμπάκης δηλώνουν χαρακτηριστικά «το μέλλον… είναι στα χέρια μας!» αφού είναι και θα είναι δίπλα στους Πράκτορες, στους Διευθυντές καταστημάτων και στους Ασφαλιστικούς συμβούλους με τις πιο αξιόπιστες Ασφαλιστικές εταιρείες.  
Οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά μπορούν με διάφορα μέσα να ελέγξουν τα πάντα. Το μόνο που δεν μπορεί να ελέγξει κάποιος είναι ο κόσμος και η αγάπη του. Απ’ όλους εμάς εξαρτάται να το καταφέρουμε.
Οι  πόρτες της  ASPECTA είναι ανοικτές για όλους τους διαμεσολαβούντες που θέλουν να βλέπουν το αύριο κατάματα με σιγουριά και αισιοδοξία.
Τα φτερά της ASPECTA άνοιξαν στην Κρήτη και το ταξίδι της ξεκίνησε για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας όπου σύντομα θα γίνουν και άλλες συγκεντρώσεις εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης