Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Με επιτυχία η Ετήσια Εκδήλωση Βραβεύσεων του ΠΣΑΣ

tags :
Με επιτυχία η Ετήσια Εκδήλωση Βραβεύσεων του ΠΣΑΣ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013, η Ετήσια Εκδήλωση Βράβευσης των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Χώρας, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ). Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε μια χρονική στιγμή που συντελούνται μεγάλες αλλαγές στο χώρο της Διαμεσολάβησης, αλλά και της Ιδιωτικής Ασφάλισης, γενικότερα.
Βραβεύθηκαν:
•    ο κ. Θεόδωρος Καρυτινός από την Interamerican, ως πρώτος Ασφαλιστικός Σύμβουλος στον Κλάδο Ζωής,
•    ο κ. Κωνσταντίνος Μελισσάρης από την Εθνική Ασφαλιστική, ως πρώτος Ασφαλιστικός Σύμβουλος στον Κλάδο Γενικών Ασφαλειών και
•    ο κ. Ζακ Σούσης από τη MetLife Alico, ως πρώτος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος στον Κλάδο των Επενδυτικών Προϊόντων.
Βραβεύτηκαν επίσης μέλη του ΠΣΑΣ που έχουν διακριθεί για τη συνεχή συμμετοχή τους στο Διεθνή Χρηματοασφαλιστικό Οργανισμό MDRT (Million Dollar Round Table) ως εξής:
•    Αποστόλου Γεώργιος 8 έτη μέλος MDRT, από την Interamerican
•    Παπαθανασίου Ελένη 8 έτη μέλος MDRT, από την Interamerican
•    Κομπογιώργας Νικόλαος 5 έτη μέλος MDRT, από την International Life
•    Αργυρόπουλος Ιωάννης 5 έτη μέλος MDRT, Ανεξάρτητος
Ειδική τιμητική βράβευση υπήρξε για τον παλαίμαχο πρωτοπόρο Ασφαλιστή κ. Μάρκο Μάρκογλου, τον πρώτο Έλληνα μέλος του MDRT από το 1958.
Η Πρόεδρος του ΠΣΑΣ κ. Ελένη Γρυπάρη με έναν αιχμηρό λόγο προς πολλές κατευθύνσεις, περιέγραψε την πραγματική κατάσταση της αγοράς και των ανθρώπων της, αλλά και της πορείας της ελληνικής οικονομίας, υπό τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικα.
Το λόγο έλαβαν επίσης και απηύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Διευθυντής Πωλήσεων της MetLife Alico, που ήταν ο βασικός χορηγός της εκδήλωσης, κ. Γ. Ζερβουδάκης.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο «Σωτήρης», το ηχητικό αλλά και εικονοποιημένο διαφημιστικό σποτ που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της ΕΑΔΕ και του ΕΕΑ και το οποίο θα ακούσουμε πρώτα από ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο «Σωτήρης» αποτυπώνει με χιουμοριστικό αλλά πραγματικό τρόπο την υπόσταση του Έλληνα Ασφαλιστή, του Διαμεσολαβητή που βρίσκεται «πάντα και παντού» για την εξυπηρέτηση του Πελάτη, ρόλος που τόσο αμφισβητείται τον τελευταίο καιρό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης