Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Οι 9 στους 10 νέους συνεργάτες της Interamerican έλαβαν πιστοποίηση

tags :
Οι 9 στους 10 νέους συνεργάτες της Interamerican έλαβαν πιστοποίηση
Το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας μεταξύ των εταιρειών της ασφαλιστικής αγοράς, σημείωσαν οι νέοι συνεργάτες της INTERAMERICAN που συμμετείχαν στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ασφαλιστικού Συμβούλου τύπου Α. Συνολικά, έλαβαν το Πιστοποιητικό 83 συνεργάτες, το 90% των συμμετασχόντων από την εταιρεία. Η πολυπληθής συμμετοχή καταδεικνύει το ρεύμα εισαγωγής «νέου αίματος» στο Δίκτυο Agency.
Από τα 20 Γραφεία Πωλήσεων της εταιρείας που εκπροσωπήθηκαν στις εξετάσεις, τους περισσότερους επιτυχόντες (10) είχε το Διοικητικό Γραφείο Αργυρούπολης και ακολούθησε με 8 επιτυχίες το Γραφείο Απόστολου Δοκούζη, ενώ από 7 επιτυχίες σημείωσαν τα Γραφεία Βασίλη Βασιλόπουλου και Φώφης Θωμοπούλου.
Η INTERAMERICAN ακολουθεί σταθερά πολιτική ανανέωσης και ενδυνάμωσης του Δικτύου Agency, αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο του στην στρατηγική ανάπτυξης της πολυκαναλικής διανομής. Η εταιρεία μεθοδεύει την προσέλκυση νέων συνεργατών και την ενδελεχή – εντατική εκπαίδευσή τους, επιτυγχάνοντας ιδιαίτερα ικανοποιητικό δείκτη επαγγελματικής βιωσιμότητας, που το 2012 έφθασε το 88,1%.
Επισημαίνεται, εξάλλου, ότι κατά τις εξετάσεις Πιστοποίησης για τη διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων unit linked, τύπου Δ, που διενεργήθηκαν τον Ιούνιο, το ποσοστό επιτυχίας των συνεργατών της INTERAMERICAN άγγιξε το απόλυτο (98%). Ένας στους τέσσερεις επιτυχόντες ήταν συνεργάτης της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης