Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ασφαλιστές της Metlife Alico ΑΕΔΑΚ βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων

tags :
Ασφαλιστές της Metlife Alico ΑΕΔΑΚ βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) πραγματοποίησε την Ετήσια Εκδήλωση του την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013, κατά τη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν τα βραβεία στους διαμεσολαβούντες που διακρίθηκαν στους κλάδους Ζωής, Γενικών Ασφαλίσεων και Επενδυτικών Προϊόντων.
Η MetLife Alico, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 27 χρόνων που λειτουργεί ο θεσμός, κατά τη διάρκεια των οποίων ένας σημαντικός ακόμη αριθμός ασφαλιστικών συμβούλων της έχουν τιμηθεί με την κορυφαία διάκριση ως Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Χρονιάς, κέρδισε μια ακόμη διάκριση.
Ο κ. Ζακ Σούσης διακρίθηκε στην κατηγορία των Επενδυτικών Προϊόντων μέσω των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την διαχρονική του αξία ως κορυφαίος επαγγελματίας και τον δρόμο για τον ολοκληρωμένο ασφαλιστικό σύμβουλο του μέλλοντος.
Ο κ. Σούσης έχει στο ενεργητικό του μια σειρά διακρίσεων τόσο σε εθνικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο. Μεταξύ αυτών αποτελεί επί 19 χρόνια μέλος του M.D.R.T. (Million Dollar Round Table), σε επίπεδο Top of the Table που είναι και η ανώτατη διάκριση και το 1995 είχε αποσπάσει το αντίστοιχο βραβείο από τον ΠΣΑΣ ως κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος στον κλάδο Ζωής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης