Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ενημερωτική εκδήλωση της Interamerican για την υγεία στη Χαλκίδα

tags :
Ενημερωτική εκδήλωση της Interamerican για την υγεία στη Χαλκίδα
Το διοικητικό Γραφείο Πωλήσεων Αμαρουσίου της Interamerican, του οποίου επικεφαλής είναι ο Γ. Γάκης, οργάνωσε πρόσφατα στη Χαλκίδα, με τη συνεργασία του τοπικού Γραφείου Πωλήσεων και του υπεύθυνου συνεργάτη Κ. Λαζαρίδη, ημερίδα ενημέρωσης των δημοτών για την υγεία και με θέμα τους λόγους που καθιστούν την ασφάλιση υγείας πρώτη ασφαλιστική προτεραιότητα σήμερα.
Το θέμα ανέπτυξαν οι Ε. Θωμόπουλος, διευθυντής της Αθηναϊκή Mediclinic, Ν. Μητσακάκης, διευθυντής υπηρεσιών υγείας της εταιρείας και ομάδα ιατρών της κλινικής.
Οι ομιλητές επισήμαναν ότι η αύξηση του προσδόκιμου της ζωής φέρνει περισσότερους ασθενείς, νέα τεχνολογία, θεραπείες και φάρμακα και εν τέλει υψηλότερο κόστος υγείας. Συνεπώς, αποκτά μεγαλύτερη σημασία η πρόληψη, η σωστή διαχείριση των νόσων και εύλογα η κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη υγείας. Όπως τόνισαν, σε αυτά τα σημεία εστιάζει η Interamerican με το ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που έχει οργανώσει από τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες μέχρι τη νοσηλεία και το χειρουργείο, ελέγχοντας το κόστος.
Σημειώνεται το δίκτυο υγείας της Interamerican περιλαμβάνει συνεργασίες με περίπου 1.302 ιατρούς όλως των ειδικοτήτων, 233 διαγνωστικά κέντρα και 17 κλινικές, ενώ υφίσταται πλέον και δίκτυο προασφαλιστικού ελέγχου με 189 ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης