Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι δημοκράτες και υπερήφανοι Έλληνες πατριώτες

Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι δημοκράτες και υπερήφανοι Έλληνες πατριώτες
Να σταματήσει η υποτίμηση του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής…
Αφορμή  και αιτία του κειμένου αυτού αποτέλεσε η πλειάδα δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα που ανέφεραν ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι εξαπατημένοι και  αγανακτισμένοι και άλλοτε συνειδητοποιημένοι.
Είναι αλήθεια ότι η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη των λασπολόγων συκοφαντών της,  αλλά αυτονόητη εξέλιξη στους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους της.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι δημοκράτες και πατριώτες που αγαπούν την Ελλάδα
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι περισσότερο δημοκράτες από αυτούς που εμφανίζονται με τον μανδύα της δημοκρατίας ή υποδύονται τους δημοκράτες τσαρλατάνους.
Η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε με μια ρητορεία και μια ιδεολογία που έπεισε αφενός γιατί ήταν καθαρή διαυγής αφετέρου γιατί δεν υπέπεσε στο λάθος των υπολοίπων κομμάτων πλην του ΚΚΕ.
Όλα τα κόμματα στην Ελλάδα με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν κάνεις απίστευτες, υπερβολικές υπερβάσεις ξεπερνώντας τους εαυτούς τους….στην τεχνική της κωλοτούμπας.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι έλληνες πατριώτες που αγαπούν την Ελλάδα, που επιθυμούν μια ελεύθερη από οικονομικά δεσμά χώρα είναι συνειδητοποιημένοι λάτρεις της δημοκρατίας που τιμούν.
Κατηγορείται π.χ. η Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστικό και φασιστικό κόμμα αλλά τα μέσα ενημέρωσης για να την αντιμετωπίσουν…φιμώνοντας της έχουν υιοθετήσει ακραίες στρατηγικές σταλινικού τύπου.
Είναι πρωτοφανές πως ενώ η Χρυσή Αυγή βάλλεται πανταχόθεν, ουδείς δεν τις έδωσε το βήμα να αμυνθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.
Η δημοκρατία σέβεται τις αντιθέσεις, ισχυροποιείται μέσα από τις αντιθέσεις.
Η Χρυσή Αυγή στην πλειοψηφία των πολιτών άδικα βάλλεται, άδικα κατηγορείται, το διάτρητο κατηγορητήριο δεν πείθει και προφανώς όταν η δικαιοσύνη θα αποφανθεί μετά από καιρό….θα αποκαλυφθεί ότι η επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής ήταν μια πολιτική σκευωρία.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής κατά βάση προέρχονται από τον χώρο της Δεξιάς της υπερήφανης πατριωτικής δεξιάς.
Αυτούς που κατηγορούν φασίστες ήταν αυτοί που έδωσαν τους πιο ένδοξους και ιστορικούς αγώνες για την δημοκρατία ενώ οι ψευτοδημοκράτες του καναπέ άτολμοι, μίζεροι, αριστερίζουσας αντίληψης και νοοτροπίας δεν μπορούν να δεχθούν ότι στην Ελλάδα η Δεξιά νίκησε και η αριστερά του ΕΑΜ Ελλάς έχασε.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι νομοταγείς πολίτες…..που πληρώνουν τους φόρους τους στο κράτος αλλά δεν δέχονται ότι είναι μονόδρομος η ασκούμενη οικονομική πολιτική, περήφανοι έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοποιημένοι ψηφοφόροι, αποδεχόμενοι τις ιδέες του κόμματος απεχθάνονται τον φασισμό, πιστεύουν στην δημοκρατία, υπερασπίζονται την δημοκρατία.
 Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν πίστεψαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.
Δεν πίστεψαν την προπαγάνδα περί κρυφού οπλισμού που στο τέλος αποκαλύφθηκε ότι  είναι 1 -2 καραμπίνες και μεταξύ αυτών και ένα Saiga 410 και για όσους δεν γνωρίζουν χρησιμοποιείται για κυνήγι μικρών πτερωτών και συνήθως χρησιμοποιούνται από μικρά παιδιά που εξασκούνται στην ύπαιθρο στο κυνήγι.
Ο βαρύς οπλισμός δεν αποκαλύφθηκε γιατί δεν υπήρξε, κατασκευάστηκε για λόγους προπαγάνδας από νοσηρά μυαλά.
Η κοινωνία δεν πείστηκε όταν κάποιοι με δόλο πήγαν να ενοχοποιήσουν την κατοχή βιβλίων του Χίτλερ π.χ.
Στο ebay το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως είναι ο Αγών μου του Χίτλερ.
Από πότε ένα βιβλίο είναι αποδεικτικό στοιχείο ή είναι στοιχείο ενοχής;
Στον μεσαίωνα έκαιγαν βιβλία όχι το 2014.
Η κοινωνία έχει ξυπνήσει και περίμενε όταν έμαθε για εγκληματική οργάνωση ότι…αυτή η στυγνοί  εγκληματίες διαθέτουν  ένα βιβλίο και ένα Saiga  ούτε καν….ένα Browning.
Δηλαδή η υπόθεση είναι για γέλια και για κλάματα.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής τάχθηκαν συνειδητά με το μέρος της Χρυσής Αυγής όταν συνειδητοποίησαν ότι χτυπούν το πατριωτικό κίνημα με σκοπό να την κάμψουν εκλογικά.
Όταν συνειδητοποίησαν τον πολιτικό δόλο, οι πολίτες της κοινωνίας αντέδρασαν ψηφίζοντας συνειδητά την Χρυσή Αυγή.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ορθά ψήφισαν την Χρυσή Αυγή όπως οι 1.518.608 ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, οι 1.298.713 ψηφοφόροι της ΝΔ ή οι 458.403 ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ – Ελιά.
Είναι έλληνες πολίτες που έχουν ίσα δικαιώματα με όλους τους έλληνες και αποφάσισαν κατά την κρίση τους να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι διαμαρτυρόμενοι είναι συνειδητοποιημένοι ψηφοφόροι που επέλεξαν συνειδητά να ταχθούν με το μέρος της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή δεν χρειάζεται να αλλάξει, αλλά σίγουρα χρειάζεται να αλλάξει το πολιτικό σύστημα που παραπλάνησε την κοινωνία με ψέματα.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι εξαπατημένοι ψηφοφόροι είναι συνειδητοποιημένοι δημοκράτες έλληνες πατριώτες που δεν μπορούν να δεχθούν την οικονομική σκλαβιά της Ελλάδος, που θέλουν την χώρα οικονομικά ελεύθερη, που δεν μπορούν να δεχθούν πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που χρεοκόπησαν την Ελλάδα ενώθηκαν για να διασώσουν την χώρα που χρεοκόπησαν.
Το κείμενο αυτό γράφτηκε για να εξηγήσει ότι οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι υπερήφανοι έλληνες δημοκράτες, πατριώτες που αγαπούν την Ελλάδα, που τιμούν τα εθνικά σύμβολα, που πιστεύουν στις αρχές, στις παραδόσεις και στις αξίες του ελληνισμού.
Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι υπερήφανοι Έλληνες.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS