Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας- Μορφές χρηματοδότησης των επιχειρήσεων

tags :
Επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας- Μορφές χρηματοδότησης των επιχειρήσεων
Τρόποι επανεκκίνηση της οικονομίας οι σύγχρονες μορφές χρηματοδότησης των επιχειρήσεων
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/11 στο ξενοδοχείο The Met η εκδήλωση με θέμα: Η Ελλάδα στο Επίκεντρο της Στρογγυλής Τραπέζης: Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας- Μορφές Χρηματοδότησης των Ελληνικών Επιχειρήσεων.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), όπου εκπροσωπήθηκε από τον Δρ. Κυριάκο Λουφάκη, Πρόεδρο Δ.Σ. του ΣΕΒΕ, το ACT School of Business, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον Δρ. Νικόλαο Χουρβουλιάδη, Διευθυντή του ACT School of Business και η HellasFin Α.Ε.Π.Ε.Υ., η οποία εκπροσωπήθηκε αφενός από τον κ. Πολύκαρπο Πολυχρονίδη, Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλο της HellasFin Α.Ε.Π.Ε.Υ. και αφετέρου από τον κ. Θεολόγη Γαϊτανίδη, Γενικό Επιτελικό Διευθυντή Λειτουργιών της HellasFin Α.Ε.Π.Ε.Υ.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιφέρειας σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις δυνατότητες εταιρικού δανεισμού, εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη χρηματοδότηση μέσω έκδοσης ελληνικών εταιρικών ομολόγων, στα υπέρ και στα κατά σε σχέση πάντα με την παραδοσιακή χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Οι επιχειρηματίες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση έθεσαν κομβικής σημασίας ερωτήματα στους ομιλητές οι οποίοι με επιχειρήματα τοποθετήθηκαν επί των θεμάτων.
Η βραδιά έκλεισε με το cocktail που έλαβε χώρα στο φουαγιέ του ξενοδοχείου δίνοντας τη δυνατότητα για προσωπικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης