Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ΕΖΑ ανοίγει νέους δρόμους και προοπτικές στον κλάδο της ζυθοποιίας

tags :
Η ΕΖΑ ανοίγει νέους δρόμους και προοπτικές στον κλάδο της ζυθοποιίας
H αγορά μπύρας στην Ελλάδα αποσπά σημαντικό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης
Συμβάλλοντας στην περιφερειακή ανάπτυξη και την εξωστρέφεια, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) έχει στόχο να ανοίξει νέες δρόμους και προοπτικές στον κλάδο της ζυθοποιίας.
Άλλωστε η αγορά μπύρας στην Ελλάδα αποσπά σημαντικό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και σε αυτό συμβάλλον η αύξηση του αριθμού των μικρών, τοπικών ζυθοποιείων και η σαφής προτίμηση των καταναλωτών για ελληνικά σήματα.
Εξάλλου, η ΕΖΑ στη διαφημιστική επικοινωνία του σήματος της μοιράζεται με όλους τους Έλληνες καθημερινές αλήθειες της εταιρείας, με ταινίες που έχουν γυριστεί στους γνήσιους χώρους της βιομηχανίας στην Αταλάντη και σε αυτές συμμετέχουν πρόθυμα άνθρωποι του εργοστασίου.
«Στις προκλήσεις των καιρών μας εμείς αντιπαραθέτουμε τη χαρά της δημιουργίας και την υπηρηφάνεια που βιώνουμε στη δουλειά μας που μας δίνει το ακλόνητο δικαίωμα να διεκδικούμε με εργατικότητα και ζήλο να κάνουμε την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, εθνικό πρωταθλητή, μια εταιρεία πρότυπο στον κλάδο της, ένα δυνατό, κοινωνικά υπεύθυνο κύτταρο ευημερίας και προκοπής» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης