Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αffidea: Χορηγός της Ομάδας Ποδηλασίας ΤΑΛΩΣ για Δεύτερη Συνεχή Χρονιά

tags :
Αffidea: Χορηγός της Ομάδας Ποδηλασίας ΤΑΛΩΣ για Δεύτερη Συνεχή Χρονιά
Ανακοινώθηκε η επέκταση της χορηγίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Η Αffidea στηρίζει τους αθλητές τόσο με δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις και ιατρικούς ελέγχους στα διαγνωστικά εργαστήρια της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα, όσο και με χρηματική υποστήριξη με την οποία ο ποδηλατικός όμιλος διασφαλίζει περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες.
Κατά το το 2017 η ομάδα βρέθηκε στην πρώτη θέση από πλευράς βαθμολογίας στην κατάταξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Οι αθλητές έχουν κερδίσει 18 χρυσά, 15 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ 3 χρυσά σε βαλκανικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στον δρόμο στην πίστα και στην ορεινή ποδηλασία.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ευρωιατρική κ. Θεόδωρος Καρούτζος δήλωσε «Αισθάνομαι ιδιαιτέρως ευτυχής που για δεύτερη συνεχή χρονιά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την πιο δημοφιλή ποδηλατική ομάδα στην Ελλάδα.
Με την ΤΑΛΩΣ μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την τελειότητα.
Παρακολουθώ ποδηλασία πολλά χρόνια και χαίρομαι όταν βλέπω τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών να στέφονται από επιτυχίες και διακρίσεις.
Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεχίσουμε να τους στηρζουμε.»
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΤΑΛΩΣ κ. Ιωάννης Κοπανάκης, τόνισε ότι «η υποστήριξη του Ομίλου Affidea  αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς.
Η χορηγική συνεργασία δεν αφορά μονάχα στους πρωταθλητές μας, αλλά και τα μέλη των οικογενειών με την παροχή ιατρικών εξετάσεων.
Εμείς, η οικογένεια της ομάδας ΤΑΛΩΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Affidea για την θέρμη με την οποία μας υποδέχτηκε από την πρώτη χρονιά και ευελπιστούμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, για πολλά χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης