Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Yoleni’s αποκλειστικό e-shop corner της Agrifarm

tags :
Η Yoleni’s αποκλειστικό e-shop corner της Agrifarm
Η Yoleni’s αποκλειστικό e-shop corner της Agrifarm
 Η Yoleni's, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων, αποτελεί επίσημα, από τον Ιούλιο του 2018, το αποκλειστικό σημείο online διάθεσης των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων «Agrifarm Premium Products».
Η Agrifarm αποτελεί μια καινοτόμο συνεργατική μορφή παραγωγής και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων - κυρίως όσπρια και ρύζι - που καλλιεργούνται σε επιλεγμένα οικογενειακά αγροκτήματα στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Ισχυρό όραμα και αποστολή της Agrifarm είναι η παραγωγή και ανάπτυξη καινοτόμων φυσικών προϊόντων, με την υιοθέτηση ενός συγκεκριμένου μοντέλου και μιας προσέγγισης που ονομάζεται «Refarming Greece».
Το μοντέλο αυτό αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία της Αgrifarm και βασίζεται στην ισχυρή πεποίθησή ότι ο αγροτικός τομέας στη χώρα μας έχει σημαντικά πλεονεκτήματα και πως η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων θα πρέπει να ξεκινά από το χωράφι!
Γι’ αυτό και η Agrifarm δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο τόπο καλλιέργειας, στο μικροκλίμα της κάθε περιοχής και στην σημασία ανάδειξης ελληνικών ποικιλιών σε απόλυτα φυσικές συσκευασίες από 100% βαμβάκι.
Τα προϊόντα της Agrifarm είναι διαθέσιμα σε Ευρώπη και Αμερική, μέσω του e-shop της Yoleni’s, ήδη από το 2015, καθώς και στα ράφια του εδωδιμοπωλείου του Κέντρου Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s, από το Νοέμβριο του 2016. Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης και προώθησης των μικρών Ελλήνων παραγωγών και των ποιοτικών προϊόντων τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Yoleni’s δίνει τη δυνατότητα στους Ευρωπαίους επισκέπτες του να προμηθευτούν τα προϊόντα Agrifarm με ένα κλικ στο bit.ly/Yolenis-Agrifarm

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης