Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δυναμικό «παρών» ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Authentic Big Blue 2018 της Αμοργού

tags :
Δυναμικό «παρών» ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Authentic Big Blue 2018 της Αμοργού
Στο νησί της Αμοργού βρέθηκε η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στις 16-23 Σεπτεμβρίου 2018 ως χορηγός του 2ου Authentic Big Blue,
Στο νησί της Αμοργού βρέθηκε η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στις 16-23 Σεπτεμβρίου 2018 ως χορηγός του 2ου Authentic Big Blue, του διεθνούς διαγωνισμού Ελεύθερης Κατάδυσης με μεγάλη προσέλευση από ολόκληρο τον κόσμο. Η διοργάνωση αποτέλεσε διεθνή  φόρο  τιμής στα μοναδικά  τοπία της Αμοργού, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της, καθώς και στην αγάπη  για τον θαλάσσιο αθλητισμό με αφορμή την θρυλική ταινία “Απέραντο Γαλάζιο”, βασικές σκηνές της οποίας είχαν γυριστεί στο νησί πριν 30 χρόνια.
Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στήριξε ως ασημένιος χορηγός το Authentic Big Blue 2018, με βασικό πρωταγωνιστή τα  προϊόντα  των  Μελών της τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και στην «Εβδομάδα  Γαστρονομίας Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων».
Οι δύο σημαντικές δράσεις ανέδειξαν μοναδικά την ομορφιά του αιγαιοπελαγίτικου νησιού διεθνώς, αλλά και την αξία των Ελληνικών προϊόντων των επιχειρήσεων της ένωσης.
Οι τελετές  έναρξης και λήξης της διοργάνωσης  πλαισιώθηκαν από δύο πλούσια γεύματα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με καταξιωμένους καλεσμένους, αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο, τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της γαστρονομικής δημοσιογραφίας. Την υποστήριξή του στην αποστολή και το έργο της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, εκδήλωσε  ο Γάλλος συνθέτης της μουσικής της θρυλικής ταινίας «Απέραντο Γαλάζιο», Eric Serra, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί και ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Αμοργού.
Το Authentic Big Blue 2018 διοργανώθηκε φέτος, για δεύτερη χρονιά με επετειακό χαρακτήρα και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, έχοντας στο πλευρό της  την ΕΛΛΑ- ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία ενισχύει κάθε δράση που προβάλλει τον παραγωγικό και επιχειρηματικό πλούτο της χώρας μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης