Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Executive Programs για αποτελεσματικότερα στελέχη επιχειρήσεων και αυτή τη χρονιά

tags :
Executive Programs για αποτελεσματικότερα στελέχη επιχειρήσεων και αυτή τη χρονιά
Στις 5/10 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση των Executive Programs στο πλαίσιο της διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων για στελέχη κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών "Κωστής Παλαμάς" (Ακαδημίας 48 και Σίνα), εκδήλωση των Executive Programs στο πλαίσιο της διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων για στελέχη κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έλαβε χώρα η παρουσίαση συγκεκριμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καθώς και η απονομή πιστοποιητικών σε συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει συγκεκριμένα Executive Programs.
Πιο συγκεκριμένα, την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης ο οποίος, αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, εστίασε στα εκπαιδευτικά προγράμματα για στελέχη που υλοποιούν τα Εργαστήρια Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής, αλλά και Τραπεζικής, σε διάφορα πεδία.
Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών καθηγητής Δημήτριος Βασιλείου μίλησε για τη σημαντικότητα των μεταπτυχιακών σπουδών παρουσιάζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά του ΠΜΣ «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων», του ΜΒΑ του ΕΚΠΑ.
Ακολούθησε ομιλία του καθηγητή Ιωάννη Υφαντόπουλου ο οποίος εστίασε στην ανάγκη εκπαίδευσης ιατρών και στελεχών μονάδων υγείας με στόχο την αποτελεσματικότερη διοίκηση ιατρείων και μονάδων υγείας.
Αφού αναφέρθηκε στην ειδίκευση του ΠΜΣ «Οικονομικά της Υγείας και Διοίκηση Μονάδων Υγείας», ολοκλήρωσε την ομιλία του τονίζοντας τη διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας παρουσιάζοντας τη συνεργασία Executive Programs και Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Στη συνέχεια, ο ειδικός επιστήμονας επί ασφαλιστικών θεμάτων Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, παρουσίασε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Insurance Management Program» και σημείωσε τη σημαντικότητα εκπαίδευσης των ασφαλιστικών στελεχών σε σύγχρονα και άκρως απαραίτητα εργαλεία αύξησης της αποτελεσματικότητάς τους.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή των Πιστοποιητικών Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης σε στελέχη επιχειρήσεων που είχαν παρακολουθήσει συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το Executive Program in Business Administration (Mini MBA), το Executive Program in Business for Lawyers
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με χαλαρή συζήτηση και την παράθεση ελαφρού δείπνου και cocktails.  
Χρήσιμα Links
http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/
http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/pre-medical/
http://www.mba.econ.uoa.gr/
http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/insurance_management_program-2/
http://www.mba-health.econ.uoa.gr/
http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/category/mini-mba/
Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Κωστής Παλαμάς»
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης