Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η L’ Artigiano στον ψηφιακό κόσμο της Digital Expo 2018

tags :
Η L’ Artigiano στον ψηφιακό κόσμο της Digital Expo 2018
Η L’ Artigiano, η αγαπημένη αλυσίδα για τις αυθεντικές ιταλικές συνταγές της, πλαισίωσε χορηγικά τη διήμερη Έκθεση Digital Expo 2018 powered by Stoiximan
Η L’ Artigiano, η αγαπημένη αλυσίδα για τις αυθεντικές ιταλικές συνταγές της, πλαισίωσε χορηγικά τη διήμερη Έκθεση Digital Expo 2018 powered by Stoiximan, που συνδιοργάνωσε το Gamespace και το MEDITERRANEAN COLLEGE στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Η L’ Artigiano στήριξε την ενασχόληση και το πάθος περισσότερων από 15.000 ατόμων με το Gaming, το Youtube, τη StartUp επιχειρηματικότητα και την παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, δίνοντας το παρών στους διαδραστικούς χώρους της Έκθεσης.
Οι διακεκριμένοι καλεσμένοι και αναγνωρίσιμοι ομιλητές του digital space, απόλαυσαν στην ειδικά διαμορφωμένη VIP περιοχή του backstage λαχταριστές συνταγές L’ Artigiano πριν και μετά τις εμφανίσεις τους στο ενθουσιώδες νεανικό κοινό!
Η L' Artigiano, εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες, πιστή στη δημιουργικότητα και τις ξεχωριστές ιταλικές συνταγές, δίνει προτεραιότητα στην ανάδειξη δράσεων με επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες, την ενημέρωση και εξοικείωση της νέας γενιάς με τον ψηφιακό κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης