Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Epsilon Net: Nέα συνεργασία με τη γαλλική Audeca

tags :
Epsilon Net: Nέα συνεργασία με τη γαλλική Audeca
Epsilon Net: Nέα συνεργασία με τη γαλλική Audeca
Σε συνεργασία με τη Γαλλική εταιρεία Audeca και τα γραφεία της στην Ελλάδα (Audeca Hellas), προχώρησε η Epsilon Net.
Η Audeca Hellas στην Ελλάδα προσφέρει τις κάτωθι υπηρεσίες
- επιχειρηματικού κέντρου στον κόμβο Αττικής οδού και Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας (Business Center) όπου η κάθε εταιρεία μπορεί να έχει εξοπλισμένους χώρους γραφείων με διοικητική υποστήριξη (γραμματεία, τηλεφωνικό κέντρο και άλλα).
- Εξωτερικές υπηρεσίες σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις σε θέματα βέλτιστης χρηματοοικονομικής λειτουργίας
- Διεθνοποίησης, εμπορικής ανάπτυξης και διεθνών εμπορικών συμφωνιών προσφέροντας, παράλληλα, νομική υποστήριξη στους πελάτες της.
Οπως αναφέρει η Epsilon Net, το έναυσμα της συνεργασίας έδωσε το PYLON Accounting, μία εφαρμογή που διαχειρίζεται σε ενιαίο περιβάλλον όλα τα υποσυστήματα της οικονομικής διεύθυνσης μίας επιχείρησης.
Κατόπιν, η συνεργασία επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο, όταν η Audeca Hellas αποφάσισε να προτείνει το PYLON ως την ιδανική λύση για projects πελατών της που προϋποθέτουν την παρουσία εμπορολογιστικής εφαρμογής.
Η γνωριμία με το PYLON έδωσε επιπλέον εμπορικές λύσεις στην Audeca Hellas και νέες προκλήσεις για την Epsilon Net.
Η σύνδεση των δύο εταιρειών ενδυναμώνει την σχέση μηχανογράφησης με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς υποστηρίζει όλες της λύσεις – παροχές από τον στρατηγικό & οικονομικό σχεδιασμό μιας επιχείρησης έως την εγκατάσταση, παραμετροποίηση & after sales support μιας εμπορικής εφαρμογής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης