Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέες διακρίσεις για την Oympian Green

tags :
Νέες διακρίσεις για την Oympian Green
Νέες διακρίσεις για την Oympian Green
Για τρίτη  συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία OLYMPIAN GREEN, κέρδισε μια σειρά από βραβεία ποιότητας και σχεδιασμού για τα προϊόντα της , στον διεθνώς καταξιωμένο διαγωνισμό ελαιόλαδου στο Λος Άντζελες.
Μια  εξαιρετικά τιμητική διάκριση  για την Olympian Green, έρχεται για ακόμα μια φορά να επιβραβεύσει τις προσπάθειες  όλης της ομάδας που εργάζεται ακατάπαυστα για να προσφέρει ποιοτικό βραβευμένο ελαιόλαδο.
Συγκεκριμένα, στον διεθνώς καταξιωμένο διαγωνισμό ελαιόλαδου LA 2019, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες, τα προϊόντα «Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο OLY OIL TRADITIONAL», «Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο OLY OIL με γεύση wasabi» και «Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο KTIMA LOUIZA” κατέκτησαν τρία  χάλκινα μετάλλια και ένα  βραβείο εξαιρετικού σχεδιασμού.
Επίσης τα παραπάνω προϊόντα συμπεριελήφθησαν, στην παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων  ελαιόλαδων  της διεθνούς αγοράς για το 2019.   
 Η Olympian Green που εξάγει συσκευασμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, ξύδι μπαλσάμικο,  κλπ., επενδύει έντονα στην εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει, ολοκλήρωσε την κατασκευή  υπερσύγχρονων ολοκληρωμένων παραγωγικών εγκαταστάσεων 3.000 τ.μ., με αποκλειστικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση τόσο των συνεργατών της όσο και των τελικών καταναλωτών ανά την υφήλιο.
Τα προϊόντα της Olympian Green διατίθενται σε περισσότερες  από 20 χώρες  με αυξανόμενους ρυθμούς εξάπλωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης