Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H LG βραβεύτηκε για το Πρόγραμμα ΕΚΕ ‘LG Αθλητές του Αύριο’ στα Retail Business Awards 2019

tags :
H LG βραβεύτηκε για το Πρόγραμμα ΕΚΕ ‘LG Αθλητές του Αύριο’ στα Retail Business Awards 2019
H LG βραβεύτηκε για το Πρόγραμμα ΕΚΕ ‘LG Αθλητές του Αύριο’ στα Retail Business Awards 2019
Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο της απονομής των Retail Business Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής, έλαβε το Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Supplier’s CSR Campaign για το πρόγραμμα ΕΚΕ ‘LG Αθλητές του Αύριο’.
Το πρόγραμμα της εταιρείας έχει αφενός στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους εφήβους να αθλούνται και αφετέρου να υποστηρίξει τη νέα γενιά αθλητών μέσω των δράσεών της.
Η νέα κατηγορία επιβραβεύει τις τρεις καλύτερες πρακτικές ΕΚΕ όλων των προμηθευτών που ανήκουν στο Εμπόριο και τη Βιομηχανία, και που έχουν επενδύσει σε προγράμματα και καμπάνιες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις.
Συγκεκριμένα η LG, μέσα στο 2018 έχει συνεργαστεί με σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και ακαδημίες, όπως το AegeanBall 2018, το Spetses Mini Marathon 2018, το Eurohoops και το Giannakis Academy, προσφέροντας  υποτροφίες και δωρεάν συμμετοχές σε νέα παιδιά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία σε αυτές τις διοργανώσεις και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στον αθλητισμό.
Η Corporate & Business Units Senior Marketing Manager, κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευσή μας σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό αποτελεί τιμή για εμάς καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουμε μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’ να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη νέα γενιά αθλητών συμμετέχοντας σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου».
Η τελετή απονομής των Retail Business Awards, πραγματοποιήθηκε για 17η συνεχή χρονιά, επιβραβεύοντας τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους.
Η διοργάνωση τελεί κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).
Τα Βραβεία αποτελούν τον μοναδικό και μακροβιότερο θεσμό της αγοράς, ενώ στόχος είναι η βράβευση περισσότερων εταιρειών, που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξη της χώρας.
Τα βραβεία αναδείχτηκαν από την Κριτική Επιτροπή στην οποία συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες της αγοράς, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι του χώρου της έρευνας και εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων του ελληνικού επιχειρείν, ενώ ελεγκτικός φορέας ήταν και φέτος η KPMG η οποία είχε την επίβλεψη της όλης διαδικασίας για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων.
Στην τελετή απονομής των βραβείων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου και πλήθος καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης