Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Linakis Digital κέρδισε 3 βραβεία στα φετινά Ermis Awards

tags :
Η Linakis Digital κέρδισε 3 βραβεία στα φετινά Ermis Awards
Η Linakis Digital κέρδισε 3 βραβεία στα φετινά Ermis Awards
Τρία ακόμα βραβεία απέσπασε η Linakis Digital και φέτος στην κατηγορία Digital των ERMIS AWARDS, τον σπουδαιότερο και πιο καταξιωμένο θεσμό της ελληνικής επικοινωνίας που επιβραβεύει κάθε χρόνο τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη.
Τα βραβεία αυτά αντικατοπτρίζουν τις επιτυχημένες προσπάθειες της εταιρείας, να υλοποιεί έργα ξεχωριστά που συνδυάζουν την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα.
1 Ermis Silver και 1 Bronze κέρδισε στις ενότητες User Interface & Usability και Corporate Websites αντίστοιχα, για τον επανασχεδιασμό του νέου website της Alpha Bank, αποτέλεσμα της στρατηγικής απόφασης που έλαβε η τράπεζα για να βελτιώσει την αντίληψη των πελατών για την ψηφιακή της παρουσία. Μέσα από μια πολύμηνη διαδικασία έρευνας και focus group με τον οργανισμό και το κοινό, που αποτυπώνεται στο user experience και visual design του εργου, η Linakis Digital δημιούργησε έναν διαδικτυακό τόπο με άριστη λειτουργικότητα, υιοθετώντας τις καλύτερες ψηφιακές πρακτικές και τεχνολογίες. Όλα τα microsites της Τράπεζας για προϊόντα και υπηρεσίες ενσωματώθηκαν στο νέο portal και εξασφαλίστηκε η εύχρηστη πλοήγηση μέσω των βέλτιστων user flows και user journeys. Σημαντικό στοιχείο επιτυχίας για το μεγάλο αυτό έργο ήταν ο οπτικός σχεδιασμός του website που εφηύρε μια νέα οπτική γλώσσα και αισθητική, μετεφράζοντας τις αξίες του αναλογικού brand. Το νέο user interface αντιδρά στις κινήσεις του χρήστη με ζωντανά λειτουργικά σχεδιαστικά στοιχεία προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον πελάτη και κατατάσσοντας την Alpha Bank ως μια από τις πιο προηγμένες ψηφιακά τράπεζες.
1 Ermis Bronze απέσπασε και στην κατηγορία του User Interface & Usability για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του website της PeopleCert, παγκόσμιου ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων, ο οποίος αναπτύσσει και διαχειρίζεται  διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και τυποποιημένες εξετάσεις σε περισσότερες από 140 χώρες. Η Linakis Digital δημιούργησε ένα νέο B2C και B2B2C Marketplace που προσφέρει μια μοναδική, ολοκληρωμένη και ενημερωμένη εμπειρία για τους χρήστες και επικεντρώνεται στην ευκολία χρήσης και αποδοτικότητας.
Η Linakis Digital πρωτοπορεί στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών έργων παρέχοντας υπηρεσίες digital strategy, & consulting, UX & UI service design, website & mobile applications και design. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης