Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Μικρότερες διαστάσεις και έξυπνο σύστημα αποθήκευσης από το νέο ψυγείο LG Slim Multi Door

tags :
Μικρότερες διαστάσεις και έξυπνο σύστημα αποθήκευσης από το νέο ψυγείο LG Slim Multi Door
Το νέο, υψηλών προδιαγραφών Slim Multi Door ψυγείο της LG προσφέρει απόλυτη άνεση στην κουζίνα σας και χώρο για όλα σας τα τρόφιμα
Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο Slim Multi Door ψυγείο (μοντέλο GML844PZKZ), το οποίο τοποθετείται εύκολα στις περισσότερες κουζίνες, καθώς διακρίνεται για τις μικρές διαστάσεις του και τον κομψό σχεδιασμό του.
Το νέο ψυγείο τύπου Multi Door της LG έχει πλάτος 835 mm, δηλαδή μικρότερη διάσταση από τα συμβατικά ψυγεία της ίδιας κατηγορίας που έχουν πλάτος 912 mm και εξυπηρετεί τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για ένα multi door ψυγείο, με πολλές επιλογές αποθήκευσης τροφίμων (έως 570L συνολικής μεικτής χωρητικότητας), που ταυτόχρονα καταλαμβάνει μικρότερο χώρο. Το συγκεκριμένο μοντέλο, περιλαμβάνει συρόμενο ράφι για αποθήκευση ψηλών αντικειμένων, με δυνατότητα ρύθμισης όταν πρόκειται για ογκώδη μπουκάλια ή δοχεία και το καινοτόμο σύστημα πάγου SpacePlus™ που είναι ενσωματωμένο στην πόρτα του ψυγείου, ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει ελεύθερο ολόκληρο το πάνω ράφι.
Παράλληλα, το νέο μοντέλο συγκεντρώνει καινοτόμα χαρακτηριστικά, που μπορούν να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών, όπως το σύστημα ψύξης NatureFRESH, χάρη στο οποίο επιτυγχάνεται ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο, καθώς ο ψυχρός αέρας κυκλοφορεί με την χρήση πολλαπλών αεραγωγών. Επιπλέον, το LINEARCooling™ που διαθέτει, διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, παρέχοντας ακριβή διακύμανση θερμοκρασίας έως ± 0,5℃, ενώ το DoorCooling+™, προσφέρει έως 19% πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη σε σχέση με τα συμβατικά ψυγεία, καθώς οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος του ψυγείου συμβάλλουν στη διατήρηση της θερμοκρασίας.
Μεταξύ των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, είναι το έξυπνο φίλτρο αέρα Pure N Fresh™ που συμβάλει στην εξουδετέρωση των οσμών και το νέο Moist Balance Crisper™ που σταθεροποιεί την υγρασία μέσω του κινούμενου διακόπτη, διατηρώντας τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που επιλέγει ο χρήστης.
Ακόμη, το νέο Slim Multi Door ψυγείο διαθέτει ενεργειακή κλάση A++ και αποτελείται από τον γραμμικό συμπιεστή inverter της LG, που εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια, επιτυγχάνει έως 25% λιγότερο θόρυβο από τον συμβατικό συμπιεστή και παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, καθώς συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση.
Τέλος, με την εφαρμογή LG SmartThinQ™,ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του ψυγείου εξ αποστάσεως μέσω του smartphone του, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί μια μεγάλη γκάμα τροφίμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης