Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η CCC εισέρχεται στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα

tags :
Η CCC εισέρχεται στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα
Αναθέτει στη Mozaik την κατασκευή της ιστοσελίδας της
Η CCC (Consolidated Contractors Company) είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες αραβικών συμφερόντων που ιδρύθηκε το 1952 και αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εμβληματικών έργων σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Κατασκευαστικοί κολοσσοί όπως αεροδρόμια, γέφυρες, αυτοκινητόδρομοι, λιμάνια, εργοστάσια, αγωγοί κ.ά. αποτελούν μερικά από τα projects που επιμελείται η CCC εδώ και 70 χρόνια, εδραιώνοντας την τεχνογνωσία της στον τομέα των μεγάλων έργων και διευρύνοντας το διεθνές πελατολόγιό της.
Η εργατικότητα, η αξιοπιστία, η διαφάνεια, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση στους συνεργάτες, η δέσμευση στην αριστεία, η καινοτομία και η καλλιέργεια ισχυρών ανθρώπινων δεσμών αποτελούν θεμελιώδεις αρχές της εταιρείας, στις οποίες οφείλεται η επιτυχία και η ανάπτυξή της.
Με την πάροδο των χρόνων και την ισχυρή παρουσία της ψηφιακής πραγματικότητας, η CCC αναζήτησε τη δική της εκσυγχρονισμένη ψηφιακή παρουσίαση, μια παρουσίαση που να ανταποκρίνεται στην εικόνα του σήμερα, αναθέτοντας στη Mozaik τη δημιουργία της.
Αντλώντας έμπνευση από την ίδια την εταιρεία, το αυξανόμενο πελατολόγιο, τις υπηρεσίες και τα έργα παγκόσμιας εμβέλειας που αναλαμβάνει, καθώς και τις τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιεί, η Mozaik δημιούργησε μια σύγχρονη και δυναμική ιστοσελίδα που αντικατοπτρίζει τις αξίες, τη φιλοσοφία αλλά και το εύρος υπηρεσιών και κατασκευαστικών έργων της CCC.
Πιο συγκεκριμένα, η Mozaik επιμελήθηκε τόσο το σκεπτικό πίσω από τον σχεδιασμό, τις αξίες και τα έργα που έπρεπε να προβληθούν όσο και τον ίδιο τον σχεδιασμό και την υλοποίησή του. Ακολουθώντας μια δομή που να ανταποκρίνεται στο τεχνικό ύφος του πελάτη, η Mozaik δημιούργησε τη νέα ψηφιακή εικόνα της CCC, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, ενότητες και νέες φωτογραφίες, φτιάχνοντας μια ιστοσελίδα που προσφέρει μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση.
Κεντρικός άξονας της στρατηγικής πίσω από τον σχεδιασμό ήταν τα ίδια τα έργα της CCC. Η θέση τους και η προβολή τους έγιναν η φωνή της εταιρείας, γι’ αυτό και όλες οι επιμέρους κατηγορίες συνδέονται με αυτά και οδηγούν σε αυτά. Τα projects της CCC απέκτησαν στο νέο site όχι μόνο τη θέση που τους άξιζε, αλλά και μετατράπηκαν σε βασικό πρεσβευτή της.
Η αρχιτεκτονική των εσωτερικών σελίδων και η διαμόρφωση του περιεχομένου σε συνδυασμό με το λιτό και responsive design έχουν ως αποτέλεσμα να διευκολύνουν την πλοήγηση, προσφέροντας στους χρήστες μια πλήρως ενημερωτική και ευχάριστη εμπειρία.
Ακολουθώντας τη δυναμική πορεία της CCC στον κατασκευαστικό κλάδο, η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας εισέρχεται δυναμικά στην ψηφιακή πραγματικότητα.
Έφτασε η νέα εποχή της ψηφιακής παρουσίας των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών: https://www.ccc.net/
Μάθετε περισσότερα για τη Mozaik και τις καινοτομίες που εφαρμόζει στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη της ψηφιακής παρουσίας εταιρειών: https://www.mozaik.com/

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης