Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Grohe επενδύει στην καινοτομία - Σημαντική ανάπτυξη στην Ελλάδα

tags :
Η Grohe επενδύει στην καινοτομία - Σημαντική ανάπτυξη στην Ελλάδα
Η GROHE μετατρέπει τα μπάνια σε ένα χώρο για καινοτόμες ιδέες επίπλωσης και καινοτόμες τεχνολογίες
Η Grohe, κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής και προμήθειας ειδών υγιεινής και κρουνοποιϊας, προωθεί μια μεγάλη καινοτομία και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής της στην ελληνική αγορά, χάρη στην πρωτοποριακή νέα συλλογή χρωμάτων και τις πλήρεις λύσεις μπάνιου και είναι πλέον δυνατό για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού να κάνει τις δικές του επιλογές.
Με δέκα διαφορετικές επιλογές χρώματος και φινιρίσματος για όλα το μπάνιο, η συλλογή χρωμάτων GROHE προσφέρει μια σειρά συνδυασμών, σχεδιασμένων για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και κάθε τρόπο ζωής.
Όποιο και αν είναι το προσωπικό στυλ του καταναλωτή, υπάρχει ένα χρώμα GROHE για να κάνει το όραμά του πραγματικότητα, με πραγματική συνέπεια σε κάθε στοιχείο, από τις βρύσες μέχρι το ντους, ακόμη και τις λεπτομέρειες των αξεσουάρ και τα πλακάκια, καθιστώντας το σχέδιό του απόλυτα αρμονικό.
Σχετικά με την επιλογή του σωστού μπάνιου η GROHE έχει αναπτύξει ένα γρήγορο και εύκολο κουίζ για να βοηθήσει να ταιριάξει με ένα από τα έξι προφίλ προσωπικοτήτων σχεδιασμού.
Το κουίζ κάνει μερικές απλές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής του– τα πάντα γύρω από την αίσθηση του στυλ, τις προτιμήσεις σε εστιατόρια μέχρι το τί είναι εκείνο που κάνει τις τέλειες διακοπές.
Στη συνέχεια, διαμορφώνει το μοναδικό του προφίλ προσωπικότητας με βάση το design και προτείνει πώς να δημιουργήσετε ένα μπάνιο GROHE που να του ταιριάζει.
Τα καινούρια χρώματα της Grohe είναι: Cool Sunrise, Warm Sunset, Supersteel, Hard Graphite, Nickel και Chrome.
Επιπλέον, οι πελάτες της GROHE μπορούν να επωφεληθούν από τη γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων μπάνιου της εταιρείας. Με το GROHE Perfect Match η συντριπτική ποικιλία επιλογών καταλήγει σε μία απλή επιλογή.
Το Perfect Match συνδυάζει εξελιγμένα σχέδια και την υψηλότερη ποιότητα υλικών με μια ευέλικτη χρωματική παλέτα για όλο το χώρο - από τις βρύσες και τις ντουζιέρες μέχρι τα αξεσουάρ και τα πλακάκια.
Η GROHE μετατρέπει τα μπάνια σε ένα χώρο για καινοτόμες ιδέες επίπλωσης και καινοτόμες τεχνολογίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης