Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνεργασία AccademiaPizzaioli με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

tags :
Συνεργασία AccademiaPizzaioli με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών
Συνεργασία AccademiaPizzaioli με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και προσφέρει μια υποτροφία πλήρους εκπαίδευσης!
H Accademia Pizzaioli Greece ανακοινώνει τη συνεργασία της χρονιάς με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών μέσα από μια εντυπωσιακή δράση που θα πραγματοποιηθεί στις  27 Σεπτεμβρίου 2019 στα πλαίσια της εκδήλωσης Open Day.
Ειδικότερα, την ημέρα της εκδήλωσης, από τις 14.00 μέχρι τις 20:30 με ελεύθερη είσοδο στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Πατησίων 47 απέναντι από το Πολυτεχνείο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα μέσα από αυτή την ξεχωριστή συνεργασία να γνωρίσει την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα με διαδραστικά μαθήματα και συναυλία του συγκροτήματος Encardia ενώ η Accademia Pizzaioli θα προσφέρει στους σπουδαστές του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών μια υποτροφία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Accademia Pizzaioli εκείνη την ημέρα θα παρουσιάσει στο κοινό τις τεχνικές παρασκευής γνήσιας ιταλικής πίτσας, προσφέροντας μια υποτροφία πλήρους εκπαίδευσης που αφορά στο τμήμα αρχαρίων Pizzaioli διάρκειας 2 εβδομάδων και ο νικητής θα μπορεί να επιλέξει τις ημερομηνίες παρακολούθησης του προγράμματός του εντός του 2019.
H Accademia Pizzaioli πλαισιώνει το Μορφωτικό γραφείο της Ιταλικής πρεσβείας, αφού επιδίωξή του είναι η προαγωγή και ανάπτυξη των πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.
Σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με τη μορφωτική συμφωνία μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, το Instituto Italiano di Cultura (https://iicatene.esteri.it/iic_atene/el), αναπτύσσει και προωθεί τις επαφές και τις διδακτικές δραστηριότητες, διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με ελληνικούς και ιταλικούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
Τέλος, η Accademia Pizzaioli είναι παρούσα στην Ελλάδα από το 2017 για να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, μέσω του δοκιμασμένου και επιτυχημένου εκπαιδευτικού της συστήματος, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές. Επιπλέον, η Σχολή έχει σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό, τον οποίο υπαγορεύει η μαζικότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων και το περιεχόμενο των εξειδικευμένων σπουδών που προσφέρει, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με νέους που αγαπούν την τέχνη της παρασκευής πίτσας και αναζητούν προοπτικές εξέλιξης σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.grκαι την σελίδα μας στο facebook: AccademiaPizzaioliGreece

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης