Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η VARIO ξεκίνησε μία σειρά από webinars με θέμα: Professional Hygiene | Hospitality Re-Opening

tags :
Η VARIO ξεκίνησε μία σειρά από webinars με θέμα: Professional Hygiene | Hospitality Re-Opening
Ο κόσμος μας εξελίσσεται…
Η επόμενη μέρα με την (επανα)λειτουργία των επιχειρήσεων φιλοξενίας -και όχι μόνο- δε θα είναι ποτέ η ίδια. Η εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου με συγκεκριμένο πλάνο υγιεινής, δεν είναι πλέον nice to have αλλά must have για κάθε επιχείρηση. Η υγιεινή αποτελεί τη βάση σε κάθε επόμενο βήμα για τις επιχειρήσεις του κλάδου φιλοξενίας.
Η VARIO, όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος διεθνώς και την ανάδειξη της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας.
Στο πλαίσιο αυτό, και θέλοντας να μοιραστεί την εμπειρία και τη γνώση της, η VARIO παρουσιάσε στο πρώτο από μία σειρά webinars, σε περισσότερους από 270 ιδιοκτήτες, συνεργάτες και στελέχη του ευρύτερου κλάδου της φιλοξενίας από διάφορα μέρη της Ελλάδας, τις τελευταίες εξελίξεις και τα βασικά βήματα για την επόμενη μέρα με την (επανα)λειτουργία των επιχειρήσεων.
Συγκεκριμένα, στο webinar με τίτλο: Professional Hygiene | Hotel Re-opening η κυρία Σμαρώ Μπαμπάνη, Director of Sales & Marketing, παρουσίασε τα 5 βασικά βήματα για την (επανα)λειτουργία των επιχειρήσεων φιλοξενίας, μαζί με ιδέες, λύσεις και προτάσεις, οι οποίες και θα παρουσιαστούν αναλυτικότερα σε επόμενα webinars.

Σχετικά με τη Vario
Η Vario Α.Ε. ιδρύθηκε το 2004, είναι μέλος της Inpacs και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός της για την Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα, η εταιρία είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές επαγγελματικών προϊόντων και αναλωσίμων για επιχειρήσεις (προϊόντα χάρτου, αναλώσιμα catering, απορρυπαντικά, εργαλεία καθαρισμού, προϊόντα ατομικής προστασίας, διαχείριση απορριμμάτων, guest amenities κ.α.), ενώ μέσα από το πανελλήνιας εμβέλειας δίκτυο των συνεργατών της προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας των 20 πιο αναγνωρισμένων brands διεθνώς (Tork, Vileda Professional, Kimberly Clark Professional, Ecolab, Diversey, Duni, Rubbermaid, Vikan, Buzil, Unger, Papernet, Deiss, SCJohnson, GFL, Goldplast, Wrap Film, Semperit κ.α.). Οι περισσότεροι από 7.000 κωδικοί των προϊοντικών λύσεων (το 45% έχει περιβαλλοντική πιστοποίηση) διανέμονται και χρησιμοποιούνται καθημερινά σε χιλιάδες σημεία σε όλη τη χώρα όπως αεροδρόμια, ξενοδοχεία, βιομηχανίες, αλυσίδες εστίασης, μονάδες υγείας, γραφεία επιχειρήσεων κ.α.
Το όραμα της Vario είναι να δημιουργεί επιπλέον αξία για τους πελάτες, τους ανθρώπους της και την κοινωνία ως ο business supply partner στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη VARIO και τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vario.com.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης