Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η VARIO συνεχίζει τα εξειδικευμένα webinar - Professional Hygiene | Housekeeping I Vol.2

tags :
Η VARIO συνεχίζει τα εξειδικευμένα webinar - Professional Hygiene | Housekeeping I Vol.2
Ο κόσμος μας εξελίσσεται…
Η επόμενη μέρα με την (επανα)λειτουργία των επιχειρήσεων φιλοξενίας δε θα είναι ποτέ η ίδια. Πλέον το κομμάτι της καθαριότητας, της υγιεινής και της ασφάλειας περνάει από το παρασκήνιο στο προσκήνιο.
Η VARIO, όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος διεθνώς και την ανάδειξη της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας.
Έχοντας εμπειρία και εξειδίκευση στο κομμάτι της υγιεινής των χώρων φιλοξενίας, η VARIO πραγματοποίησε το 2ο webinar με τίτλο Professional Hygiene | Housekeeping, στο οποίο η Έφη Μαλτέζου, Group Product Marketing Manager της VARIO, παρουσίασε τα βήματα της επόμενης μέρας για τη σωστή επαναλειτουργία του χώρου, ώστε να επιτευχθούν υψηλά επίπεδα υγιεινής, καθαριότητας και ασφάλειας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες των καταλυμάτων.
Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο καθαρισμός και η υγιεινή είναι πολλά περισσότερα από το να κάνεις απλώς το δάπεδο να λάμπει. Είναι πλέον στην πρώτη γραμμή άμυνας, όσον αφορά τον έλεγχο της διασποράς μολυσματικών ασθενειών».
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες μέσα από την παρουσίαση του webinar ΕΔΩ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης