Νέα διάκριση από τον Athena 2020 για την E-LA-WON
Ο Διεθνής Διαγωνισμός ελαιολάδου Athena 2020 ανέδειξε τα καλύτερα ελαιόλαδα από κάθε γωνιά του κόσμου.
Συμμετείχαν 430 δείγματα από 16 χώρες τα οποία δοκιμάστηκαν από διακεκριμένους κριτές κάτω από ιδανικές συνθήκες και αξιολογήθηκαν με βάση διεθνή κριτήρια μέσω ενός σύγχρονου, καινοτόμου ψηφιακού συστήματος με tablets, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη διαφάνεια των αποτελεσμάτων.
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο σημαντικούς και είναι από τους δυναμικά ανερχόμενους ως αποτέλεσμα της σοβαρής οργάνωσής του.
H E-LA-WON συμμετείχε με το ελαιόλαδο «Αγριελιά & Μποτσικολιά» όπου απέσπασε Χάλκινο Βραβείο για τα γευσηγνωστικά του χαρακτηριστικά.
Έτσι η εταιρεία αριθμεί 68 Διεθνείς βραβεύσεις και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Όπως τόνισε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της E-LA-WON, Ιωάννης Καμπούρης, «για μας σημαντικό είναι ότι παραβρέθηκαν καταξιωμένοι guest tasters σεφ που είναι οι αγωγοί και αρωγοί της Ελληνικής γαστρονομίας και έτσι μπορούν να αναδείξουν τον ''υγρό χρυσό'' μέσα από την εμπειρία τους».
www.bankingnews.gr
Συμμετείχαν 430 δείγματα από 16 χώρες τα οποία δοκιμάστηκαν από διακεκριμένους κριτές κάτω από ιδανικές συνθήκες και αξιολογήθηκαν με βάση διεθνή κριτήρια μέσω ενός σύγχρονου, καινοτόμου ψηφιακού συστήματος με tablets, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη διαφάνεια των αποτελεσμάτων.
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο σημαντικούς και είναι από τους δυναμικά ανερχόμενους ως αποτέλεσμα της σοβαρής οργάνωσής του.
H E-LA-WON συμμετείχε με το ελαιόλαδο «Αγριελιά & Μποτσικολιά» όπου απέσπασε Χάλκινο Βραβείο για τα γευσηγνωστικά του χαρακτηριστικά.
Έτσι η εταιρεία αριθμεί 68 Διεθνείς βραβεύσεις και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Όπως τόνισε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της E-LA-WON, Ιωάννης Καμπούρης, «για μας σημαντικό είναι ότι παραβρέθηκαν καταξιωμένοι guest tasters σεφ που είναι οι αγωγοί και αρωγοί της Ελληνικής γαστρονομίας και έτσι μπορούν να αναδείξουν τον ''υγρό χρυσό'' μέσα από την εμπειρία τους».
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών