Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H DUR κυκλοφορεί το νέο επετειακό άρωμα για τα εξήντα χρόνια στον χώρο της μόδας

tags :
H DUR κυκλοφορεί το νέο επετειακό άρωμα για τα εξήντα χρόνια στον χώρο της μόδας
H DUR κυκλοφορεί το νέο επετειακό άρωμα για τα εξήντα χρόνια στον χώρο της μόδας
H DUR γιορτάζει εξήντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο της μόδας και κυκλοφορεί το νέο επετειακό άρωμα “SIXTY”, ένα άρωμα που αποκαλύπτει την ουσία της ανδρικής αποφασιστικότητας και πληρότητας.
Ειδικότερα, ο έμπειρος κα πρωτοπόρος αρωματοποιός Fabrice Pellegrin σε συνεργασία με την Firmenich, την ισχυρότερη εταιρεία της παγκόσμιας αρωματοποιίας, συνέθεσαν με αρμονία το DUR SIXTY Eau De Parfum μετατρέποντας τις αντιθέσεις των συστατικών του σε συμβατότητα, σε ένα ξεχωριστό άρωμα με ισχυρό και πλούσιο χαρακτήρα που ενσαρκώνει τη συνάντηση του κύρους, της δύναμης και της κομψότητας.
Το νέο μοναδικό DUR SIXTY περιέχει νότες φρούτων, βοτάνων, κέδρου, κεχριμπαριού και άλλων αρωματικών στοιχείων καθένα από τα οποία δίνει ξεχωριστή ταυτότητα στο επετειακό άρωμα της DUR, ένα ελιξίριο που ξεσηκώνει τις αισθήσεις.
Η εταιρεία από το 1960 διαγράφει μια δυναμική και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μόδας θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο, με στόχο τη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που η DUR έχει χτίσει μαζί του. Με μοναδικά υφάσματα και με γνώμονα την πρωτοπορία η εταιρεία προσφέρει ενδύματα που διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα.
H DUR αριθμεί πλέον 30 φυσικά σημεία καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα ενώ διαθέτει και online κατάστημα, το www.dur.gr,  για τις διαδικτυακές αγορές των φίλων του brand.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης