Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΣΕΔ: Πρόγραμμα παρακολούθησης γενικών συνελεύσεων εισηγμένων εταιρειών 2021

tags :
ΣΕΔ: Πρόγραμμα παρακολούθησης γενικών συνελεύσεων εισηγμένων εταιρειών 2021
Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το «Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών 2021

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το «Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών 2021», υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και με τη συνεργασία καθηγητών, από 14 ΑΕΙ, ΤΕΙ & Κολέγια, από όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το Πρόγραμμα, οι φοιτητές και φοιτήτριες των Ελληνικών Πανεπιστημίων, παρακολουθούν τις ετήσιες απολογιστικές Γεν. Συνελεύσεις των εισηγμένων εταιρειών, μετά από κατάλληλη προετοιμασία, και συμπληρώνουν το σχετικό Ερωτηματολόγιο.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει από 1η Μαρτίου μέχρι 31 Ιουλίου 2021 και θα ξεκινήσει με σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, στην διαδικτυακή πλατφόρμα Paltalk.com
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PALTALK
Το 1ο Σεμινάριο Χρηματιστηριακής Παιδείας θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαρτίου και ώρα 8.30, στο «δωμάτιο» του ΣΕΔ στο Paltalk. Σε αυτό θα γίνει παρουσίαση του ΣΕΔ και του προγράμματος γενικά, καθώς και οι πρώτες βασικές Χρηματιστηριακές Έννοιες, από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης