Η SGS ξεκίνησε ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα, το BunkerPro – παγκόσμια δοκιμή καυσίμων ανεφοδιασμού, για την παρακολούθηση της ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας και της βιωσιμότητας, των παραδοθέντων καυσίμων κατά τη διάρκεια και μετά την ανεφοδιασμό.
Η SGS ανακοινώνει την κυκλοφορία του BunkerPro, του παγκόσμιου προγράμματος δοκιμών καυσίμων ανεφοδιασμού που παρέχει λύσεις ταχείας δοκιμής καυσίμων στον ναυτιλιακό τομέα. Προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο, το BunkerPro χρησιμοποιεί το μοναδικό τεχνολογικό αποτύπωμα της SGS, τη γνώση της βιομηχανίας και την ψηφιακή τεχνολογία για να παρέχει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου σχεδιασμένο για τις ανάγκες του ανεφοδιασμού.
Η SGS ως ηγέτης στη βιομηχανία καυσίμων ανεφοδιασμού, παρέχοντας υπηρεσίες επιθεώρησης και δοκιμών σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, παρουσιάζει τώρα το BunkerPro, το οποίο παρέχει μια μοναδική λύση ποσότητας και ποιότητας για τις παραδόσεις, την αποθήκευση και την κατανάλωση καυσίμων ανεφοδιασμού.
Το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο εργαστηρίων της SGS σημαίνει ότι μπορούν να παρέχονται άμεσες υπηρεσίες δοκιμών από λιμάνι σε εργαστήριο, οι οποίες θα βοηθήσουν τους πλοιοκτήτες να μετριάσουν τον κίνδυνο αγοράς και χρήσης καυσίμων εκτός προδιαγραφών, εντός των πλοίων τους.
Το BunkerPro παρέχει δοκιμές καυσίμου σύμφωνα με τις εκδόσεις διεθνών προτύπων ISO 8217 2010/2012/2017, προσφέροντας στους πελάτες της εταιρείας έγκαιρες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των καυσίμων τους.
Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία και τα επακόλουθα δεδομένα παράλληλα με το πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης του στόλου, οι χρήστες του BunkerPro μπορούν να μετριάσουν την πιθανή κατανάλωση, τη συντήρηση και τα λειτουργικά λάθη που προκύπτουν από τη χρήση ακατάλληλων καυσίμων. Το προβληματικό καύσιμο και το καύσιμο εκτός προδιαγραφών μπορεί να προκαλέσει σειρά προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της λάσπης, της απόφραξης του φίλτρου, της καύσης και άλλων ζητημάτων που σχετίζονται με την απόδοση.
Το BunkerPro υποστηρίζεται από μια σειρά από στρατηγικά τοποθετημένα εργαστήρια της SGS, όπως στη Σιγκαπούρη, στην Τουρκία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στον Παναμά, στις ΗΠΑ, στην Ολλανδία και στην Κίνα. Τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τις άμεσες δοκιμές που απαιτούνται στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Το BunkerPro αναδεικνύει τα προβλήματα στα καύσιμα γρήγορα και με ακρίβεια, ενώ χάρη στην κεντρική ψηφιακή πλατφόρμα παρέχει στους πελάτες άμεση πρόσβαση στα ποιοτικά δεδομένα τους σε μορφή φιλική προς το χρήστη. Σε περίπτωση προβλημάτων στα καύσιμα, οι ειδικοί της SGS μπορούν να παρέχουν διαγνωστικές προτάσεις για διορθωτικές ενέργειες και συστάσεις σχετικά με τη χρήση καυσίμων.
Ο κ. Γιώργος Αναστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SGS Ελλάδος και Αλβανίας, αναφέρει σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτό το παγκόσμιο προϊόν στην ελληνική αγορά. Το BunkerPro πρόκειται να προσφέρει στους πελάτες μας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν μια απρόσκοπτη λύση για τις ανάγκες δοκιμών καυσίμων ανεφοδιασμού, επιτρέποντάς τους να επαληθεύσουν την ποιότητα και την ικανότητα των καυσίμων τους, διασφαλίζοντας, παράλληλα, ότι δεν θα παραβιάζουν τους παγκόσμιους κανονισμούς».
Το BunkerPro προμηθεύει στους χρήστες της ένα προσυσκευασμένο κιτ με επαρκή υλικά για την κάλυψη πολλαπλών εργασιών ανεφοδιασμού. Τα δείγματα που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια ή μετά τη λειτουργία ανεφοδιασμού προωθούνται άμεσα σε ένα εργαστήριο SGS BunkerPro, μαζί με υποστηρικτικές πληροφορίες που στη συνέχεια ανεβαίνουν και ενσωματώνονται στην ψηφιακή πλατφόρμα BunkerPro, προσφέροντας άμεση ενημέρωση στους πελάτες.
Η δοκιμή καυσίμου είναι απαραίτητη τόσο για ιδιοκτήτες όσο και για ναυλωτές, μετά την εισαγωγή καυσίμων χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο, βιοκαυσίμων και άλλων ανανεώσιμων πηγών καυσίμων, καθώς και υποστήριξη παγκόσμιων λύσεων ESGRC.
www.bankingnews.gr
Η SGS λανσάρει νέο παγκόσμιο πρόγραμμα δοκιμών καυσίμων, το BunkerPro
Η SGS ανακοινώνει την κυκλοφορία του BunkerPro, του παγκόσμιου προγράμματος δοκιμών καυσίμων ανεφοδιασμού που παρέχει λύσεις ταχείας δοκιμής καυσίμων στον ναυτιλιακό τομέα
Σχόλια αναγνωστών