Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Oμάδα CSR της χρονιάς και συνολικά πέντε βραβεία για τον Όμιλο ΟΤΕ στα Hellenic Responsible Business Awards 2024

Oμάδα CSR της χρονιάς και συνολικά πέντε βραβεία για τον Όμιλο ΟΤΕ στα Hellenic Responsible Business Awards 2024
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Όμιλο ΟΤΕ

Πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων και εκείνο της ομάδας CSR της χρονιάς έλαβε ο Όμιλος ΟΤΕ στα  Hellenic Responsible Business Awards 2024. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν επιβράβευση  των σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης καθώς και της κοινωνικής συνεισφορά του Ομίλου ΟΤΕ.
Ειδικότερα, ο Όμιλος ΟΤΕ έλαβε 3 Gold βραβεία για το πρόγραμμα ανακύκλωσης, που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια, το νέο Διοικητικό Μέγαρο που υλοποιήθηκε από την OTE Estate και αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο σύγχρονα «πράσινα» κτίρια με πιστοποιήσεις WELL & LEED, καθώς και για τα δέκα χρόνια εκπαιδευτικής ρομποτικής, κατά τη διάρκεια των οποίων η COSMOTE συμβάλλει στη διάδοση και ανάπτυξη του STEΜ στην Ελλάδα. Επίσης έλαβε το Silver βραβείο για τη συνεργασία της COSMOTE με την κοινωνική επιχείρηση «Εναλεία» για την απομάκρυνση της πλαστικής ρύπανσης από το θαλάσσιο περιβάλλον της Ελλάδας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας COSMOTE BLUE.
Cosmote2_1.JPG
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Όμιλο ΟΤΕ. Οι δεσμεύσεις και οι δράσεις του Ομίλου ΟΤΕ σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης επικεντρώνονται σε 4 στρατηγικές προτεραιότητες, που είναι ευθυγραμμισμένες με αυτές του Ομίλου Telekom: Κλιματική Ουδετερότητα, Κυκλική Οικονομία, Συμπερίληψη και Ίσες Ευκαιρίες στην εργασία, Ψηφιακή Κοινωνία για Όλους.
Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards, για ένατη συνεχή χρονιά, επιβράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, επενδύοντας στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης