Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά το Ioannina Lake Run

Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει για 8η συνεχή χρονιά το Ioannina Lake Run
H Τράπεζα Ηπείρου θα στηρίξει τη διοργάνωση ως αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30χλμ., των 10χλμ. και των 5χλμ., απονέμοντας χρηματικά έπαθλα 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ανανεώνει για 8η συνεχή χρονιά τη χορηγική συνεργασία της με το Ioannina Lake Run, μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της βορειοδυτικής Ελλάδας, με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού, την προβολή της περιοχής και την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου. Το Ioannina Lake Run διοργανώνεται για 18η φορά στη λίμνη Ιωαννίνων, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.
Η ανακοίνωση της χορηγίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι της Τράπεζας Ηπείρου και της διοργάνωσης του Ioannina Lake Run την Παρασκευή, 6 Σεπτέμβριου στα κεντρικά γραφεία διοίκησης της Τράπεζας στα Ιωάννινα.
Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Ηπείρου θα στηρίξει τη διοργάνωση ως αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30χλμ., των 10χλμ. και των 5χλμ., απονέμοντας χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες του αγώνα. Επιπλέον, θα στηρίξει και φέτος τον Παραλίμνιο Αγώνα Δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ, με στόχο να προωθήσει το μήνυμα της συμπερίληψης και της προσβασιμότητας στον αθλητισμό. Τέλος, θα αθλοθετήσει χρηματικό βραβείο για το ρεκόρ διαδρομής των 30χλμ. για τον νικητή και τη νικήτρια του αγώνα, ως επιπλέον κίνητρο για τους αθλητές υψηλών επιδόσεων.
Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Βασίλης Κολιός, ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της Τράπεζας Ηπείρου με το Ioannina Lake Run, για 8η συνεχή χρονιά. H Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει με συνέπεια αθλητικές και πολιτιστικές οργανώσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και προβάλλουν την Ήπειρο στο πανελλήνιο και διεθνώς. Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες δρομικές οργανώσεις της χώρας, που ενισχύει το ευ ζην και τη δημόσια υγεία, δημιουργεί μία κουλτούρα αθλητισμού και προωθεί το μήνυμα της ισότιμης πρόσβασης στην αθλητική δραστηριότητα».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε και φέτος το Ioannina Lake Run, μία σπουδαία διοργάνωση που ενθαρρύνει την αθλητική δραστηριοποίηση των πολιτών και αναδεικνύει τον φυσικό πλούτο της Ηπείρου σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς. Τέτοιες διοργανώσεις μετατρέπουν τα Ιωάννινα σε δημοφιλή προορισμό με σημαντική απήχηση και στο εξωτερικό, δημιουργώντας αξία στην τοπική κοινωνία της Ηπείρου. Είναι στη φιλοσοφία μας να στηρίζουμε και να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή, την προσπάθεια, την ευγενή άμιλλα και το αγωνιστικό πνεύμα. Έτσι και φέτος, η Τράπεζα αθλοθετεί τα χρηματικά βραβεία των νικητών/νικητριών στους αγώνες των 30χλμ., 10χλμ. και 5 χλμ. Επιπλέον, η Τράπεζα Ηπείρου στέλνει και φέτος ένα δυνατό μήνυμα συμπερίληψης στον αθλητισμό, με την υποστήριξη του Παραλίμνιου Αγώνα ΑμεΑ, ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό συμμετοχών».
Ο Διευθυντής του Ioannina Lake Run κ. Ηλίας Σπυριούνης, δήλωσε «Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς έναν από τους πιο πιστούς και πολύτιμους χορηγούς μας, την Τράπεζα Ηπείρου. Για όγδοη συνεχή χρονιά, η Τράπεζα Ηπείρου στέκεται δίπλα μας, προσφέροντας όχι μόνο οικονομική στήριξη, αλλά και το όραμα μιας κοινότητας που προοδεύει μέσα από τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη. Η δέσμευση της Τράπεζας Ηπείρου στον αγώνα μας είναι πραγματικά καθοριστική, καθώς συμβάλλει στη συνεχή εξέλιξή του και την εδραίωσή του ως έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες δρόμου στη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης