Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέος Γενικός Διευθυντής Εμπορίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει ο Χάρης Παπουλίδης

Νέος Γενικός Διευθυντής Εμπορίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει ο Χάρης Παπουλίδης
Ο κ. Παπουλίδης διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε σημαντικές εμπορικές θέσεις σε πολυεθνικό περιβάλλον

Ο Χάρης Παπουλίδης αναλαμβάνει από την 9η  Σεπτεμβρίου 2024 τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Ο κ. Παπουλίδης διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε σημαντικές εμπορικές θέσεις σε πολυεθνικό περιβάλλον στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών, στην Ελλάδα.
Ο πιο πρόσφατος ρόλος του ήταν αυτός του Γενικού Διευθυντή Marketing Συμβατικών Καπνικών Προϊόντων στην εταιρία Παπαστράτος – Philip Morris International, ενώ έχει εργαστεί και σε άλλες νευραλγικές θέσεις εντός της ίδιας εταιρείας.
Είναι πτυχιούχος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στη Διοίκηση Marketing από το Πανεπιστήμιο Loughborough στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο κ. Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε «Καλωσορίζω το νέο Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Χάρη Παπουλίδη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει στην υλοποίηση της πράσινης στρατηγικής μας και του επενδυτικού πλάνου που ακολουθούμε με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή μετάβαση για ένα μέλλον με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης