Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

JD Sports: Διεύρυνση δικτύου καταστημάτων στην ελληνική αγορά

JD Sports: Διεύρυνση δικτύου καταστημάτων στην ελληνική αγορά
Τα JD Sports αριθμούν πάνω από 4.500 καταστήματα παγκοσμίως σε 36 χώρες…
Τις πόρτες του νέου flagship καταστήματος JD Sports # King of Trainers στο κέντρο της Αθήνας άνοιξε ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021.
Το JD κατάστημα βρίσκεται στο νεοκλασικό κτίριο της Ερμού 22 και είναι συνολικής επιφάνειας 1.331 τ.μ. Το #JDErmou παρέχει μια premium καταναλωτική εμπειρία συμπεριλαμβάνοντας όλα τα latest innovations της ψηφιακής τεχνολογίας, exclusive προϊόντα και όλες τις τελευταίες premium sports & street fashion συλλογές sneakers και sportswear.
Ο Μιχάλης Τσικνάκης, CEO του JD Cosmos Group, δήλωσε σχετικά: "Το νέο μας flagship κατάστημα JD Sports στον ιστορικό δρόμο της Ερμού αποτελεί το 5ο κατάστημα του ομίλου, μετά τα Cosmos Sport, Sneaker 10, Slamdunk και Rundome που βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας! Στόχος μας εξαρχής ήταν να αποκτήσει η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα, ένα JD flagship store αντάξιο με αυτά που ήδη λειτουργούν στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου: Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Σίδνεϋ κ.α".
Τα JD Sports αριθμούν πάνω από 4.500 καταστήματα παγκοσμίως σε 36 χώρες. Το brand έκανε την είσοδό του στην ελληνική αγορά με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ επιτυχημένη είναι η πορεία του και στην Κύπρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης