Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Environmental Awards: Βράβευση της VITAEL για το ξενοδοχείο Moxy Athens City

Environmental Awards: Βράβευση της VITAEL για το ξενοδοχείο Moxy Athens City
Η εταιρεία έλαβε το βραβείο Bronze στην κατηγορία Sustainable Built Environment για την κατασκευή του πρώτου βιώσιμου ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα
Η VITAEL ήταν μεταξύ των φετινών νικητών των Environmental Αwards 2024, που διοργανώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά από τη BΟUSSIAS Events. Η τελετή απονομής βραβείων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Anais Club.
Ειδικότερα, η εταιρεία έλαβε το βραβείο Bronze στην κατηγορία Sustainable Built Environment για την κατασκευή του πρώτου βιώσιμου ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, που πιστοποιήθηκε με το διεθνές σύστημα αειφόρου ανάπτυξης LEED σε επίπεδο “Gold”. Πρόκειται για το Moxy Athens City, του ομίλου Marriott International, πρώην Σαρόγλειο Μέγαρο -κοινοπραξία Dimand, Prodea Investments και EBRD.
Το κτίριο μεταμορφώθηκε πλήρως αποκτώντας πράσινα χαρακτηριστικά, με τη συμβολή της VITAEL και της τεχνογνωσίας των μηχανικών της με γνώμονα την ελαχιστοποίηση του κόστους λειτουργίας, την βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και την προώθηση βιώσιμων αρχών.
H VITAEL έχει συνδέσει την ανάπτυξή της με την αειφόρο ανάπτυξη, καθώς έχει πάρει την πιστοποίηση LEED, -μία από τις κορυφαίες μεθόδους αξιολόγησης βιωσιμότητας, παγκοσμίως, για υποδομές και κτίρια-, για ακόμα ένα έργο της, το Spaces Office Athens και θα ακολουθήσει το MINION, έργο σε εξέλιξη - υποψήφιο για LEED GOLD.
Αναφερόμενος στη διάκριση, ο Βασίλης Βλασερός, CEO της VITAEL, δήλωσε σχετικά, “Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που η VITAEL διακρίθηκε στα Environmental Αwards 2024, την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σεβόμενοι το περιβάλλον.
Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων στην κατασκευαστική βιομηχανία και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε πρωτοβουλίες που προάγουν την αειφορία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας και φυσικά την ομάδα μου για την αδιάκοπη υποστήριξη στο όραμα της VITAEL. Μαζί, κάνουμε ένα βήμα προς ένα πιο πράσινο μέλλον.”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης