Τελευταία Νέα
Διεθνή

FXCM: Ευρώ- Δολάριο - Προσπάθεια αντίδρασης μετά την έντονη πτώση

tags :
FXCM: Ευρώ- Δολάριο - Προσπάθεια αντίδρασης μετά την έντονη πτώση
Η θετική διάθεση που υπάρχει για την οικονομία γενικότερα, η ελπίδα των επενδυτών ότι τα προβλήματα χρέους της Ελλάδας και ενδεχομένως και άλλων χωρών, βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης της κατάλληλης λύσης, η διατήρηση των CDS σε χαμηλά επίπεδα, τα θετικά μακροοικονομικά στοιχεία για την Αμερική και η άνοδος των μετοχών και των εμπορευμάτων, έχουν ως αποτέλεσμα η αγορά να κινείται περισσότερο σε μια προκαθορισμένη κατεύθυνση παρά σε μια κατεύθυνση που ορίζεται από διάφορες εξελίξεις, επισημαίνει σε σημαρινό της δελτίο η FXCM.
Όσο η διάθεση για ρίσκο παραμένει ισχυρή, πολύ δύσκολα θα δούμε κάποια σημαντική πτωτική κίνηση στο ευρώ, εκτός εάν τα προβλήματα της Ευρώπης επιστρέψουν ξανά δυναμικά στο προσκήνιο.
Τεχνικά, η πτωτική κίνηση από τις κορυφές του 1,3860-70 δείχνει διορθωτική αν την αξιολογήσει κάποιος σε σχέση με τη μεγαλύτερη άνοδο που έχει διαμορφωθεί από τα χαμηλά του 1,2870-80. Σε ποσοστό διόρθωσης δεν έχει φτάσει ακόμα ούτε το 38,2%, ενώ από άποψη στηρίξεων οι τιμές παραμένουν πάνω από τη σημαντική περιοχή του 1,3400-50 η οποία οριοθετούσε τον πλάγιο σχηματισμό που είχε προηγηθεί. Η πτωτική κίνηση θα μπορούσε να είναι ένα pullback προς την προηγούμενη αντίσταση και οι τιμές να κινηθούν ξανά ανοδικά.
Για την ώρα αναμένουμε για ενδείξεις από τη συμπεριφορά της αγοράς στις αντιστάσεις που ήδη δοκιμάζονται…

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης