Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην αντεπίθεση περνά η Ουγγαρία - Η Ευρωζώνη απέτυχε να βάλει τέλος στην κρίση χρέους - Να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο επίτροπος Rehn

tags :
Στην αντεπίθεση περνά η Ουγγαρία - Η Ευρωζώνη απέτυχε να βάλει τέλος στην κρίση χρέους - Να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο επίτροπος Rehn
Ο επίτροπος φέρει μεγάλη ευθύνη για την αποτυχία των ευρωπαϊκών πολιτικών, διαμηνύει ο διοικητής της κεντρικής ουγγρικής τράπεζας
Σφοδρή επίθεση κατά του επιτρόπου Οικονομίας της ΕΕ, Olli Rehn, εξαπολύει ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Ουγγαρίας, Gyorgy Matolcsy.
Ο Matolcsy κατηγορεί ευθέως τον επίτροπο Rehn, πως απέτυχε να αντιμετωπίσει την ευρωπαϊκή κρίση χρέους, ζητώντας μάλιστα εδώ και τώρα την παραίτησή του!
"Η Ευρωζώνη απέτυχε να διαχειριστεί την ευρωπαϊκή κρίση χρέους. Για την αποτυχία αυτή ο επίτροπος Rehn φέρει μεγάλη προσωπική ευθύνη", φέρεται να δήλωσε ο διοικητής της κεντρικής ουγγρικής τράπεζας.
Ο Matolcsy δίνει ένα μικρό περιθώριο στον Rehn, ασκώντας του πιέσεις να παραιτηθεί από το αξίωμά του, στα τέλη του 2013. "Πρέπει να παραιτηθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2014", τόνισε χαρακτηριστικά.
"H Eυρωζώνη απέτυχε να βάλει τέλος στην κρίση χρέους. Επιστράτευσε ανορθόδοξα μέτρα και τελικά δεν τα κατάφερε να βάλει φρένο στην κρίση. Ο Rehn πρέπει να παραιτηθεί", διεμήνυσε ο Ούγγρος κεντρικός τραπεζίτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης