Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισπανία: 20.000 άτομα έκαναν αίτηση στην ΙΚΕΑ για 400 θέσεις εργασίας- Παρέλυσε ο server της εταιρείας

Ισπανία: 20.000 άτομα έκαναν αίτηση στην ΙΚΕΑ για 400 θέσεις εργασίας- Παρέλυσε ο server της εταιρείας
Μέσα σε μόλις δύο ημέρες 20.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στην ανακοίνωση της ΙΚΕΑ για 400 θέσεις εργασίας στην ισπανική πόλη Αλφαφάρ
Είκοσι χιλιάδες υποψήφιοι έσπευσαν να απαντήσουν μέσα σε μόλις δύο μέρες στην ανακοίνωση της αλυσίδας IKEA που προσφέρει 400 θέσεις εργασίας στο νέο κατάστημα της στην Ισπανία, η οποία πλήττεται από την υψηλότατη ανεργία.
Η τεράστια αυτή ανταπόκριση είχε σαν αποτέλεσμα να παραλύσει ο server της εταιρείας στο διαδίκτυο και να αναγκαστεί να αναστείλει τη διαδικασία.
Ο σουηδικός όμιλος επίπλων και οικιακών ειδών είχε «ανεβάσει» τη Δευτέρα στο Διαδίκτυο αίτηση την οποία θα έπρεπε να συμπληρώσουν όσοι επιθυμούσαν να εργαστούν στο νέο της κατάστημα που θα ανοίξει στις αρχές του 2014 στην Αλφαφάρ - στην επαρχία της Βαλένθια - όπου το ποσοστό ανεργίας φθάνει το 28%.
Το 2009, 50.000 άνθρωποι είχαν κάνει αίτηση για να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στο κατάστημα της Ikea στη Χερέθ, στη νότια Ισπανία. Ωστόσο όπως λέει εκπρόσωπος της εταιρείας αυτό έγινε σε διάστημα ενός μήνα, ενώ η εταιρεία δεν έχει ποτέ άλλοτε λάβει τόσες πολλές αιτήσεις σε διάστημα δύο ημερών.
Επίσης ο εκπρόσωπος της ΙΚΕΑ πρόσθεσε ότι η διαδικασία ανεστάλη προσωρινά μέχρι να βρεθεί μια λύση για την σωστή λειτουργία της διαδικτυακής αίτησης.
bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης