Τελευταία Νέα
Διεθνή

Moody's: Σταθερό το outlook για τα money market funds το 2014 - Έρχεται κύμα συγχώνευσεων και αύξηση εσόδων

tags :
Moody's: Σταθερό το outlook για τα money market funds το 2014 - Έρχεται κύμα συγχώνευσεων και αύξηση εσόδων
Τα MMFs θα συνεχίσουν να  βρίσκονται αντιμέτωπα με προκλήσεις, καθώς συνεχίζονται οι τροποποιήσεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο που τα διέπει
Σταθερές θα είναι οι προοπτικές για τα funds που δραστηριοποιούνται στην αγορά χρήματος (Money Market Funds - MMFs) διεθνώς, το 2014, σύμφωνα με τον οίκο αξιολόγησης Moody's.
Eιδικότερα, όπως τονίζει σε νέα, σημερινή έκθεσή του ο οίκος αξιολόγησης, το outlook για τη βιομηχανία των MMFs θα παραμείνει σταθερό για το 2014.
Ωστόσο, όπως προειδοποιεί η Moody's, τα MMFs θα συνεχίσουν να  βρίσκονται αντιμέτωπα με σημαντικές προκλήσεις, καθώς συνεχίζονται οι τροποποιήσεις των αρχών στο ρυθμιστικό πλαίσιο που τα διέπει.
Σύμφωνα με τη Moody's, η βελτίωση του μικροοικονομικού περιβάλλοντος διεθνώς και η τάση σταθεροποίησης της παγκόσμιας οικονομίας θα τονώσουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών, στηρίζοντας τις δραστηριότητες των MMFs.
"Tα έσοδα των Money Market Funds εκτιμάται πως θα αυξηθούν το 2014. Ταυτόχρονα, εντείνονται οι προσπάθειες για απομόχλευση", υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι αναλυτές της Moody's.
Tαυτόχρονα, ο οίκος αξιολόγησης προβλέπει πως οι εξαγορές και συγχωνεύσεις θα κυριαρχήσουν στη βιομηχανία των MMFs τους επόμενους 12 - 18 μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης