Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συστάσεις για μεταρρυθμίσεις στη Ρωσία από τις ΗΠΑ

Συστάσεις για μεταρρυθμίσεις στη Ρωσία από τις ΗΠΑ
Παρόλο του ότι οι επιχειρηματικοί κύκλου της Ρωσίας και των ΗΠΑ έχουν έρθει σημαντικά κοντά το τελευταίο διάστημα, ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης προειδοποίησε τους επενδυτές για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στη ρωσική αγορά από τις συνεχιζόμενες πολιτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις από την κυβέρνηση της χώρας.
Η Ρωσία θα πρέπει να προωθήσει μία σημαντική δέσμη μεταρρυθμίσεων ώστε να επιτύχει την ισορροπία του συστήματος της, και να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη των αγορών, τόνισε ο Joe Biden. Υπάρχει αλλαγή σελίδας στις σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ, αλλά πρέπει η πρώτη πλευρά να προωθήσει μερικές σημαντικές μεταρρυθμίσεις ώστε να εναρμονιστεί με τις αξίες των δυτικών αγορών.
Ο Biden, ο οποίος στο παρελθόν έχει επικρίνει το Κρεμλίνο, εξήρε Dmitry Medvedev, επαινώντας τις προσπάθειες του Ρώσου Προέδρου να ενισχύσει τους δεσμούς με τις ΗΠΑ και την προώθηση της Μόσχας ως έναν κόμβο υψηλής τεχνολογίας για την τόνωση του εμπορίου.
Ο Biden υποσχέθηκε την υποστήριξη των ΗΠΑ για την προσφορά της Ρωσίας να ενταχθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου έως το τέλος του έτους και για την τόνωση των επενδύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης