Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία - Βρέθηκε πτώμα βρέφους μέσα σε καταψύκτη

tags :
Γαλλία - Βρέθηκε πτώμα βρέφους μέσα σε καταψύκτη
Το βρέφος είχε πεθάνει πριν από περίπου δύο χρόνια
Το πτώμα ενός νεογέννητου βρέφους, το οποίο είχε πεθάνει πριν από περίπου δύο χρόνια, βρέθηκε στον καταψύκτη μιας κατοικίας στο Λισμπούργκ της βόρειας Γαλλίας.
Το πτώμα του βρέφους ανακάλυψαν άνδρες της χωροφυλακής μετά από υπόδειξη του συντρόφου της μητέρας του παιδιού και βρισκόταν πιθανόν μέσα στον καταψύκτη «εδώ και δύο χρόνια» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ζαν-Πιερ Ροΐ, βοηθός εισαγγελέα στην Μπετούν.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, το παιδί «έζησε για λίγες ημέρες» και η γέννησή του δεν δηλώθηκε στο ληξιαρχείο. Οι συνθήκες του θανάτου του «δεν έχουν διευκρινιστεί και δεν υπάρχουν στοιχεία βάσει των οποίων πραγματικά υποπτευόμαστε μια δολοφονία του παιδιού από πρόθεση», πρόσθεσε ο Ροΐ, διευκρινίζοντας ότι «είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρώσουμε στοιχεία για τη μητέρα» που είναι «λίγο χαμένη».
Οι αστυνομικοί είχαν σπεύσει για μια άλλη υπόθεση στην κατοικία του ζευγαριού, που είχε συνάψει σχέση «πρόσφατα», όταν ο σύντροφος της μητέρας τους «αποκάλυψε αυτό που γνώριζε εδώ και κάποιες εβδομάδες», ανέφερε ο Ροΐ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης