Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με τον… Hitler παρομοιάζει τον Putin η πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Hillary Clinton! - Η εισβολή στην Ουκρανία μοιάζει με αυτή των Ναζί…

Με τον… Hitler παρομοιάζει τον Putin η πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Hillary Clinton! - Η εισβολή στην Ουκρανία μοιάζει με αυτή των Ναζί…
Δημοσίευμα της εφημερίδας Long Beach Press Telegram
Με τον… Hitler φέρεται να συνέκρινε τον Vladimir Putin η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ηillary Clinton.
Eιδικότερα, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Long Beach Press Telegram, η Αμερικανίδα πολιτικός παρομοίωσε την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία με… την εισβολή των Ναζί στην Ευρώπη το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Εάν έχετε την εντύπωση ότι αυτό το έχετε ξαναδεί, είναι επειδή αυτό το έκανε ο Χίτλερ τη δεκαετία του 1930» φέρεται να δήλωσε η Ηillary Clinton.
«Όλοι οι Γερμανοί, όσοι ήταν (…) γερμανικής εθνικότητας, τα πρόσωπα γερμανικής καταγωγής που βρίσκονταν στην Τσεχοσλοβακία, τη Ρουμανία και αλλού, ο Χίτλερ δεν σταματούσε στιγμή να λέει ότι υφίσταντο κακομεταχείριση. "Οφείλω να προστατεύσω το λαό μου", έλεγε, κι αυτό έκανε τον κόσμο να ταράζεται», πρόσθεσε εν συνεχεία.  
«Όταν Putin βλέπει την Ουκρανία, αντικρίζει μια περιοχή η οποία σύμφωνα με εκείνον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μητέρας-πατρίδας Ρωσίας» εξήγησε παράλληλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης