Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - Στους 7 ανήλθαν οι νεκροί από την έκρηξη στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης - Μεταξύ των αγνοούμενων και ένας Έλληνας

tags :
ΗΠΑ - Στους 7 ανήλθαν οι νεκροί από την έκρηξη στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης - Μεταξύ των αγνοούμενων και ένας Έλληνας
Πληροφορία που ήθελε τον έλληνα ομογενή να νοσηλεύεται, δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής
Στους επτά ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που προκάλεσε την κατάρρευση δύο κτιρίων στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν τουλάχιστον 12 άτομα, δύο εκ των οποίων έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, σύφμωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ενώ η εφημερίδα «New York Times» αναφέρει ότι ανέρχονται σε εννέα οι ένοικοι των κτιρίων που εξακολουθούν να αγνοούνται.


Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:

Σε τουλάχιστον 6 ανέρχονται τα θύματα από την έκρηξη σε κτήριο στο ανατολικό Χάρλεμ του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση δύο κτηρίων, ενώ αρκετοί είναι οι αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων είναι και ένας έλληνας ομογενής.
Πληροφορία που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ και έκανε λόγο ότι ο 42χρονος ομογενής Ανδρέας Παναγόπουλος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, δεν επιβεβαιώνεται σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε οικείος του στον σταθμό ΑΝΤ1.
Ο δήμαρχος της πόλης, Bill de Blasio, επιβεβαίωσε ότι την τραγωδία προκάλεσε διαρροή αερίου, σημειώνοντας ότι πριν από την έκρηξη υπήρξε από ενοίκους σχετική ειδοποίηση.

(Πρώτη ενημέρωση 11:00, 13 Μαρτίου 2014)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης