Τελευταία Νέα
Διεθνή

KPMG: Τα χειρότερα για την αμερικανική οικονομία πέρασαν

KPMG: Τα χειρότερα για την αμερικανική οικονομία πέρασαν
Ένα ακόμη σημάδι ότι η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας βαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση είναι η νέα έρευνα της KPMG η οποία δείχνει ότι η αισιοδοξία βελτιώνεται στους κλάδους της μεταποίησης και των υπηρεσιών. Τα στελέχη και των δύο κλάδων πιστεύουν πλέον ότι τα χειρότερα για την αμερικανική οικονομία πέρασαν.
Σύμφωνα με την έρευνα το 68% των στελεχών πιστεύει ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα τους επόμενους 12 μήνες θα είναι υψηλότερη, σε αντίθεση με το 57% που πίστευε το ίδιο τον περασμένο Οκτώβριο. Το 41% εξ αυτών σχεδιάζει προσλήψεις τις επόμενες εβδομάδες, ενώ τον Οκτώβριο, στην ίδια κατεύθυνση βρισκόταν μόνο το 28%. Το 65% των στελεχών στον κλάδο της μεταποίησης βλέπει αύξηση των εσόδων τον επόμενο χρόνο.
Η αύξηση της κατανάλωσης οδηγεί σε αύξηση της μεταποιητικής δραστηριότητας, παρατηρεί ο επικεφαλής ερευνών της KPMG (National Managing Partner for Advisory Services), Lynne Doughtie. Παρόλα τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας οι Αμερικανοί δείχνουν να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης