Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο ο Τούρκος πρωθυπουργός, T. Erdogan - Φέρεται να πρωταγωνιστεί σε «ροζ βίντεο» με την πρώην Μις Τουρκία

Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο ο Τούρκος πρωθυπουργός, T. Erdogan - Φέρεται να πρωταγωνιστεί σε «ροζ βίντεο» με την πρώην Μις Τουρκία
Εντός των επομένων ημερών θα βγει στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο
Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο, αυτή τη φορά με αφορμή ένα "ροζ βίντεο", φαίνεται ότι έρχεται ο Τούρκος πρωθυπουργός, R. T. Erdogan, λίγα μόλις 24ωρα μετά τη φραγή που επέβαλε στο twitter.
Τουρκικά αλλά και άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ένα ροζ βίντεο όπου ο τούρκος πρωθυπουργός επιδίδεται σε ερωτικό παιχνίδι με την πρώην Μις Τουρκία, Defne Samyeli.
Σύμφωνα, με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου το βίντεο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο απειλώντας τον Erdogan, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Εμινέ από το 1978, ενώ επιδίδεται συχνά σε «εκρήξεις» κοινωνικού συντηρητισμού, προωθώντας έναν αποστειρωμένο τρόπο ζωής με πολλούς περιορισμούς σύμφωνα με τις αρχές του μουσουλμανισμού.
Η Samyeli, ωστόσο, μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «ροζ» βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα και ότι δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική της ζωή, ούτε του παιδιού της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης