Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε πλήρη εξέλιξη ο δημοκρατικός εκτροχιασμός της Τουρκίας – «Λουκέτο» και στο… Youtube έβαλε ο R.T. Erdogan!

Σε πλήρη εξέλιξη ο δημοκρατικός εκτροχιασμός της Τουρκίας – «Λουκέτο» και στο… Youtube έβαλε ο R.T. Erdogan!
Eπόμενος στόχος το Facebook;
Δίχως τέλος εξελίσσεται ο δημοκρατικός εκτροχιασμός της Τουρκίας, καθώς η κυβέρνηση του R.T. Erdogan μετά το Twitter έβαλε «λουκέτο» και στο Youtube.
Δέκα ημέρες μετά την απαγόρευση του Twitter, η κυβέρνηση του R.T. Erdogan η οποία δέχεται οξύτατες επικρίσεις, απαγόρευσε και τη χρήση του Youtube. Την απαγόρευση επιβεβαίωσε και η αρμόδια αρχή τηλεπικοινωνιών Τib.
Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα ο Τούρκος Πρωθυπουργός έχει υιοθετήσει μία άκρως αυταρχική πολιτική, προκειμένου να αντιμετωπίσει το αυξανόμενο κλίμα δυσαρέσκειας. Άλλωστε, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέθεταν σημαίνοντα ρόλο στην λεγόμενη τουρκική «άνοιξη».
Υπενθυμίζεται πως χθες, το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας ήρε την απαγόρευση του Twitter. Ένα από τα επόμενα «βήματα» του R.T. Erdogan αναμένεται το «λουκέτο» στη χρήση του Facebook.
Οι σπασμωδικής, αντιδημοκρατικές κινήσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού εντάσσονται στην απόπειρα περαιτέρω ισλαμοποίησης της χώρας, η οποία σαφέστατα «κλείνει» τους δίαυλους επικοινωνίας με την Ε.Ε. και τη Δύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης