Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεικτά ‘σινιάλα’ στη Wall στην έναρξη της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας

tags :
Μεικτά ‘σινιάλα’ στη Wall στην έναρξη της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας
Με μεικτά πρόσημα υποδέχθηκαν τη νέα χρηματιστηριακή εβδομάδα οι αμερικανικοί δείκτες, που ωστόσο κινήθηκαν κοντά σε νέα υψηλά έτους.
Υπό πίεση βρέθηκε ο τεχνολογικός κλάδος σε μια σχεδόν άνευρη συνεδρίαση στο σύνολό της.
Με κέρδη 0,19% έκλεισε ο Dow Jones, στις 12.400 μονάδες. Απώλειες 0,02% κατέγραψε ο Nasdaq, στις 2.789 μονάδες. Με άνοδο 0,04% ο S&P 500, τερματίζοντας στις 1.333 μονάδες.
Στα 1,75 δολάρια τερμάτισε το ADR της Εθνικής, υποχωρώντας κατά 1,75%. Χαμηλό ημέρας στα 1,71 δολάρια και υψηλό στα 1,76 δολάρια.
Στο μεταξύ, την έναρξη δημοπρασίας για τα ομόλογα που συνδέονται με τα στεγαστικά δάνεια που αποκτήθηκαν κατά τη διάσωση της ασφαλιστικής American International Group (ΑΙG) κήρυξε η Federal Reserve Bank of New York. Η New York Fed βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής προσφορών για τίτλους αξίας άνω των 1,4 δις. δολαρίων.
Στην αναβάθμιση των μετοχών ασφαλιστικών εταιρειών των ΗΠΑ προχώρησαν οι αναλυτές της Citigroup, με επικεφαλής των Keith Walsh, εν μέσω εντεινόμενων προσδοκιών για ράλι των μετοχών, μετά τη βιβλική καταστροφή (σεισμός, τσουνάμι, πυρηνική καταστροφή) που έπληξε τον περασμένο μήνα την Ιαπωνία.
Αναλυτικότερα, η Citigroup αναβάθμισε σε buy από hold τη σύσταση των μετοχών των:Arch Capital, Axis Capital, PartnerRe, Everest Re, Transatlantic Holdings,
καθώς και σε hold από sell τη σύσταση της μετοχής της W.R. Berkley.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης