Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χριστόφιας: Μήνυμα αισιοδοξίας προς τον κυπριακό λαό

Χριστόφιας: Μήνυμα αισιοδοξίας προς τον κυπριακό λαό
«Όραμά μας παραμένει η επίτευξη λύσης που να μας απαλλάσσει από την κατοχή, τον εποικισμό και τη διαίρεση, να επανενώνει την πατρίδα και το λαό, να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις βασικές ελευθερίες ολόκληρου του λαού στα πλαίσια μιας διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας», αναφέρει στο πασχαλινό μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας.
«Τούτες τις άγιες μέρες η σκέψη μας είναι με τους πρόσφυγες, τους εγκλωβισμένους, τους συγγενείς των αγνοουμένων», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Χριστόφιας. Προσθέτει, επίσης, ότι θα συνεχισθούν οι προσπάθειες για οικονομική ανάκαμψη και αντιμετώπιση των συνεπειών από την παγκόσμια οικονομική κρίση, καθώς, όπως τονίζει, «η οικονομία είναι εθνική υπόθεση και έτσι πρέπει όλοι να την αντιμετωπίζουν».
Ο κ. Χριστόφιας σημειώνει ότι ένα ακόμη Πάσχα βρίσκει την Κύπρο διαιρεμένη και υπό ημικατοχή και με ανοικτές τις πληγές του πραξικοπήματος και της εισβολής. «Θέλω με αυτή την ευκαιρία να απευθύνω στον κυπριακό λαό μήνυμα αισιοδοξίας. Με τον αγώνα και τις προσπάθειές μας στεκόμαστε όρθιοι μπροστά στις δυσκολίες και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για καλύτερες μέρες. Μαζί όλοι ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε», καταλήγει το μήνυμα του Προέδρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης